El este (tentativa de )deputat acuzat de tentativa de viol, care vrea sa taie toti pomii!


Am scris recent despre ce studii, ocupatii, formare profesionala au actualii responsabili de legi in Romania.

Acum se si vede rezultatul.

Scuipati aici: Cătălin Marian Rădulescu este deputat PSD, si acest individ sinistru, care are si dosar penal pe rol pentru ca este spagangist si incompatibil cu functia sa considera ca legile silvice cu privire la despaduririle din Romania sunt prea restrictive !!!???

Da, ati citit bine, acest individ considera ca de aia merg lucrurile prost in tara asta, ca nu prea se fac despaduriri!!!???

Deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu este un om cu severe afectiuni de natura psihica, sau cel putin cu defecte mentale si morale extrem de accentuate, uitati ce elucubreaza acest om care are fraiele legislative in mana (adica dementul omul asta face legi)

 

De exemplu, pe Transfagarasan nu e construit nimic pentru ca nu s-a putut scoate din circuitul silvic si nu putem sa concuram Prahova sau alte zone. Aveti un copil cu dumneavoastra, copilul nu vrea sa vada paduri, vrea sa mearga la piscina sa joace un tenis“, spune parlamentarul.

“Proiectul este numai pentru dezvoltarea turismului în România, întrucât turismul sezonier de pe litoral nu poate să concureze niciodată cu turismul din Grecia sau Bulgaria. România trebuie să devină o ţară turistică montană, asta este singura şansă pentru că, slavă Domnului, sunt munţi cât cuprinde şi sunt şi frumoşi, şi au peisaje, şi tot ce vrem. De ce nu se întâmplă şi la noi cum se face în Franţa, în Germania, în Austria şi peste tot? Acolo au putut să taie pădurea unde au vrut ca să facă pensiuni turistice, castele sau pârtii de schi, pentru că legea le-a permis să taie, indiferent că erau privaţi sau public. Acum, în România, legislaţia prevede că din 10.000 mp de pădure nu poţi să tai decât 500 mp”- asta a scos pe gura, in urma unor complexe procese mentale, acest individ care parca vine de pe alta planeta!

defrisari romania idei si subterfugii

In acest moment, Romania are 6.500.000 de hectare de padure. Mai mult de jumatate a fost retrocedata catre mostenitori.
In perioada 1990-2011 au fost defrisate ilegal 366.000 de hectare de padure, atat din ocoalele silvice de stat cat si din cele private
Potrivit unui studiu realizat de Greenpeace, in Romania se taie peste 3 ha de padure in fiecare ora

 

Daca va intrebati cum arata acest om cu astfel de idei, care este deputat in parlamentul Romaniei, iata:

catalin-marian-radulescu-deputatul-defrisatorUitati-l cum se screme sa gandeasca.

Iar omul asta are drept de a face legi.

Omul asta reprezinta poporul roman in parlament!

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Cătălin-Marian Rădulescu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 3 Argeș, colegiul uninominal nr. 9 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Cătălin-Marian Rădulescu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35).

 

Asadar, acest Berlusconi de Pitesti, care iese in chiloti la vanatoare de femei, si care nu isi plateste cu lunile cotizatia de partid, si care a mai fost si acuzat de viol face legi in tara asta!!!

La o simpla cautare prin presa veti vedea cate tampenii si ilegalitati face acest om care pare a fi rau pe aratura, inclusiv ca nu plateste WC-urile inchiriate. Chiar am si alta treaba de facut decat sa fac o ancheta jurnalistica cu privire la acest specimen, de care sper sa nu mai aud in cel mai scurt timp.

La finele lunii iulie, Catalin Radulescu era acuzat de o tanara de 20 de ani ca a vrut sa o supuna la perversiuni sexuale si sa o violeze intr-un hotel de lux din Sibiu.

 

Asadar, asta este portretul celui mai sinistru deputat din Romania actuala!!!

Care vrea sa taie toti pomii, ca si asa avem prea multi!

Du-te, prietene, la puscarie!


One thought on “El este (tentativa de )deputat acuzat de tentativa de viol, care vrea sa taie toti pomii!

  1. http://www.romanialibera.ro/timpul-liber/eco/poiana-de-la-garana-distrusa-de-ucigasii-padurilor-330550.html

    ocul în care este organizat în fiecare an Festivalul Internaţional de Jazz a fost devastat de cei care au defrişat pădurile de pe Semenic, iar organizarea festivalului este pusă în pericol.

    Unul dintre cele mai frumoase şi mai cunoscute locuri din Banat, Poiana Lupului de la Gărâna, a fost efectiv distrus de cei care au defrişat, mai mult sau mai puţin legal, pădurile de pe Semenic. Potrivit unor fotografii realizate de turişti, peisajul are un aspect selenar. O parte din pădurea seculară a fost efectiv rasă. Locul unde campau turiştii care veneau la Festivalul Internaţional de Jazz este efectiv trasformat în şanţuri, de la şenilele utilajelor folosite de muncitorii forestieri. Cealaltă parte a poieniţei a fost umplută de gunoaiele aruncate de ucigaşii pădurilor. Drumurile forestiere din jurul satului au fost efectiv distruse de tractoarele încărcate cu buşteni. De asemenea, podeţul de peste pârâu a fost distrus de utilajele grele care au trecut peste el. Nici angajaţii Romsilva şi nici autorităţile locale nu au nici o explicaţie pentru aceste distrugeri. Primarul comunei Brebu Nou, de care aparţine satul Gărâna, Gabriel Bordea, spune că vinovaţi sunt muncitorii forestieri. El afirmă că vina aparţine în întregime celor de la Ocolul Silvic Văliug. El a adăugat că a fost sesizată Poliţia, care a început o anchetă penală în acest caz. Primarul Gabriel Bordea a declarat că administraţia locală se va constitui parte civilă în acest dosar, pentru a obţine despăgubiri de la Ocolul Silvic Văliug.

    El însă nu a explicat de ce administraţia locală nu a luat nici un fel de măsuri pentru a opri de­zastrul. În acest context, organizarea Festivalului Internaţional de Jazz, care are loc în fiecare an, din 1997, la Gărâna, este pusă în pericol. Practic, acest festival a transformat satul din Banatul Montan într-o atracţie turistică de nivel european.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s