Vanitate


 

Acum am inteles de ce exista atatea si atatea pitipoance pline de impresii si cu o parere despre sine infinit supraevaluata.

Uitandu-ma la aceasta bolnava psihic (la modul cu mila o spun, nu peiorativ) si la cum o incurajeaza niste unii sa continue, imi dau seama ca fix pe principiul asta toate stoarfele se cred importante si frumoase, cand, in fapt, doar foarte multi onanisti le spun asta, insa nu coincide cu realitatea.

Tine si de vanitate, mai ales ca aceasta a inceput sa fie supralicitata pe internet.


Pentru ca ‘Facebook-ul e conceput sa-ti accentueze vanitatea. Pentru ca tu vezi ca ai 1500 de prieteni si te bucuri ca esti atat de iubit si de apreciat. Cand redevii rational, iti dai seama ca tu, de fapt, ai vreo 10 prieteni, dintre care 5 nici nu au cont pe FB. In plus, niciunul dintre prietenii adevarati nu-ti va spune pe FB in public ce are sa-ti spuna, pentru ca prietenii reali inteleg prietenia ca pe un sentiment intim, care nu se afiseaza ostentativ in fata intregii lumi.
Dar asta e si motivul pentru care oamenii renunta atat de greu la FB. Iubim tot ce ne stimuleaza vanitatea. De aia, vanitatea este pacatul favorit al Diavolului.’ (C.D.)


Si multe pitipoance vanitoase nu au ca atribut decat vanitatea, fara niciun fel de baza reala. Unele n-au nici dinti in gura, nici demnitate, dar au o parere despre sine de nu-ti vine sa crezi.

Pentru ca vanitatea este pacatul favorit al Diavolului.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s