Repli-ka


Cunosc mai multe persoane care, prin prisma locului de munca, sunt nevoite sa interactioneze cu oameni dintr-o anumita categorie socio-profesionala, din cadrul careia majoritatea indivizilor stau moralmente foarte jos. Adica nu sunt tocmai politically correct, daca ma-ntelegeti ce vreau sa spun!

Si in momentul in care esti si de sex feminin, ai parte de gama completa a tratamentului, inclusiv hartuirea sexuala vadita.

Si cunosc o persoana din aceasta categorie care, de fiecare data cand i se intampla ceva de genul asta, sau primeste propuneri indecente de la niste personaje masculine de-a dreptul hidoase, care probabil ca si-au cumparat inclusiv sotiile, le da o replica de genul:

“Iti doresc ca si fiica ta sa aiba de-a face cu oameni ca tine, si sa primeasca de la acestia propuneri de genul asteia pe care mi-o faci tu mie, in mod repetat!”

Nu stiu cat de multi dintre acestia inteleg mesajul, si cati dintre ei se simt, macar pe jumatate asa cum sunt la auzul acestor cuvinte, dar replica mi se pare de o ascutime psihologica superba.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s