De rasul curcilor: Isi vinde bicicleta ca sa isi trateze bolile venerice


Un caz pe cat de ilar, pe atat de adevarat, se intampla intr-un sat din Romania. Un tanar dintr-o zona defavorizata din tara noastra, care locuieste intr-o rulota alaturi de partenera sa de viata, si-a scos la vanzare bicicleta sa, alaturi de bicicleta bunicului, precum si cele 4 roti de la rulota, pentru a-si putea trata doua boli venerice (nu foarte grave, din fericire/pacate, dar rusinoase) pe care le-a contactat chiar de la partenera sa de viata care, in timpul liber, se prostitueaza, cautandu-si clienti pe internet.

Pentru a le proteja identitatile celor doi, ii vom numi Cristian Si Giulia.

Cristian (27 de ani) a pierdut casa mostenita de la tatal sau, in urma cu cativa ani, la pariuri sportive , si de atunci a fost nevoit sa se mute intr-o rulota langa curtea service-ului auto unde lucra, prin bunavointa sefului sau depozitandu-si cele cateva posesiuni sub o rampa auto dezafectata.

Giulia a locuit initial cu parintii, dar, satui de mirosul de sperma pe care femeia il emana de la o posta, au dat-o afara din acasa, aceasta trecand prin paturile mai multor dubiosi din sat, pana sa ajunga in rulota lui Cristi.

bicicleta-sarantoc
Problema este ca, pentru Cristi, Giulia avea de toate: inclusiv hepatita C, pentru ca aceasta considera ca anticonceptionalele pe care le cumpara de la farmacia de la oras te feresc si de BTS. Ghinion, nu e asa: astea de feresc doar de a perpetua specia de ratati din care cei doi faceau parte.

Asa ca tanarul Cristian se trezi cu tot felul de mirosuri urate, care nu dispareau atunci cand se spala, o data pe saptamana, in ligheanul folosit si ca recipient pentru schimburile de ulei de la service-ul auto, care intre timp daduse faliment.Pentru ca Cristi atragea falimentul pe oriunde sa pripasea. Chiar si Giulia avea din ce in ce mai putini parteneri pe care sa-i fraiereasca, de cand sarea in prajina lui Cristi, negandindu-se ca il poate umple de sculament (ea se temea doar sa nu contacteze ea ceva, dar stia ca Cristi nu avea noroc de femei din moment ce starea lui era atat de precara)

Vazandu-se atat cu organul emanand duhori insuportabile, dar si cu niste bubite extrem de neplacute, Cristian a stiut ca trebuiesc luate masuri. Bine, orice masuri se luau in sat, tot a lui iesea mai mica. Dar de data aceasta chiar trebuia sa mearga la dermato-venerice in oras.

Asa ca Cristi a scos la mezat cele doua biciclete pe care le avea, dar si rotile de la rulota.

(din motive de mila, desi am vrea sa ajutam acest caz umanitar, nu vom face trimitere catre anunturi)

Insa toata situatia este de un inedit trist.

Daca il vedeti pe Cristi, cei care il cunoasteti, dati-i macar un leu de-un pandispan. Va va multumi cu lacrimi in ochi sau scurgeri genitale. Fiti cu bagare de seama insa, nu luati contact direct cu el la nivel de epiderma.

Iar daca va hotarati sa ii cumparati bicicleta, spalati-o bine cu spirt medicinal.bicicleta_vanzare_stricata


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s