Legume Vegane


vegani prosti
Exista o categorie de uameni pruăşti de care chiar n-am vorbit. N-am vorbit pentru ca nu merita, atat de proşti sunt.
Asa ca e prima si ultima data cand vorbesc despre ei.

Se autointituleaza VEGANI si sunt ca un fel de secta. Da’ secta d-aia proasta cu oameni ce au toate caracteristicile unor indivizi spalati pe creier, care incearca sa ii converteasca si pe altii la “religia” lor.

Sunt acei oameni de langa noi care sunt cu totul impotriva consumului de carne. Ei sunt vegetarieni si mananca numai frunze ca sa nu omoare fiintele vii (de parca plantele nu ar avea viata, sau ceva).

Si nu se multumesc doar sa manance ei frunze si sa se considere hiperextra sanatosi, dar trebuie neaparat sa le spuna tuturor cat de sanatosi sunt ei, ce stil sanatos de viata este stilul RAW VEGAN ECO, si cat de batuti in cap, nesanatosi si inferiori sunt “carnivorii”.

Adica, noi, astia, oamenii normali care isi utilizeaza dintii canini exact pentru ce au fost creati: pentru a mesteca chestiunea aia care se numeste in mod generic carne.

Ca omu’ e fiinta omnivora: se hrănește atât cu substanțe animale cât și vegetale.

Dar se pare ca omu’ asta omnivor e o specie inferioara, ca VEGANII (ce autointitulare cretinoida) sunt net superiori, nu numai fizic, dar si spiritual.

Se pare ca lantul trofic e o inventie masonica, de fapt e o greseala, animalele nu ar trebui sa manince alte animale, ci numai plante.

Si uite asa mai dai de cate vreun sectant d-asta spalat pe creier care incearca sa impuna unor oameni normali opinia lui de oligofren suprem.

Uneori ma gandesc ca e un cerc vicios: companii care incerca sa vanda tot felul de cacaturi intitulate ECO, RAW, VEGAN i-au facut pe niste cretini sa creada asta, iar lipsa proteinelor din carne le-au afectat creierul intr-atat de mult incat au devenit fanatici.

Niste legume fanatice.

Bonus: O handicapata mintal persoana de sex neidentificat datorita infatisarii extrem de neplacute, pe nume Hetti Benedek, care are toate caracteristicile unei sectante, cunoscuta pt prezenta la orice fel de proteste, care incearca sa compenseze lipsa unei vieti adevarate prin eforturi de a iesi in evidenta prin orice fel, cu tot felul de teribilisme.

hetti benedek o nebuna


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s