Accident pe DE 70, la ieșire din Teleorman. O mașină a ajuns pe câmp , după ce a derapat.FOTO/VIDEO


Pozabeheader2699
accident teleorman
Site-ul de stiri Totalimpact relateaza:

Cu toate că ninsoarea s-a oprit, circulația pe drumurile publice este anevoioasă, mai ales la primele ore ale dimineții.

Temperaturile foarte scăzute favorizează producerea poleiului, ceea ce ridică mari probleme conducătorilor auto care sunt nevoiți să se deplaseze cu autoturismele, indiferent de vremea de afară.
La ieșire din Teleorman spre București, șoferul unui Opel a derapat și a pierdut controlul volanului, părăsind carosabilul. Din fericire, pe acel sector de drum nu există copaci, iar mașina ajuns pe câmp fără să se lovească de vreun obstacol.
În urma ninsorilor precedente, la ieșirea din decor se mai adaugă și zăpada de pe câmp, al cărei strat ajunge în unele locuri la înălțimea unui autoturism, mai ales in conditii de șanț adanc, cum a fost cazul de față, fiind foarte posibil ca în urma unui astfel de eveniment mașina să fie complet îngropată în nămeți.
În cazul de față, mașina a fost îngropată doar pe jumătate, suferind avarii la partea din față. Șoferul care se afla singur în mașină nu a fost rănit grav, fiind insă nevoit sa iasa pe geam.

Ce nu relateaza site-ul totalimpact este faptul ca soferul autoturismului intrase intr-o depașire in vale, pe linie dubla continua, avand peste 120 de km/ora, in conditii de zapada pe carosabil.

Spunem asta intrucat am intrat in posesia unei filmari a unei camere de bord (filmare pe care nu o vom face publica, din motive lesne de inteles), care arata clar cum s-a facut incercarea de depasire, si cum, avand in fata o duba care circula regulamentar, dobitocul de sofer s-a gandit ca este ok sa apese frana in condtii de cod galben de ninsoare si viscol.

Rezultatul (care putea fi unul tragic) se vede in fotografii si in video-ul de mai jos:

Aviz amatorilor!

In urma incidentului soferul s-a ales cu permisul suspendat pt o perioada de 90 de zile. Sau..nu!

Soferul a fost testat cu șmecherotestul si s-a descoperit ca nu e asa de șmecher pe cat credea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s