Deputatul spagar merge la puscarie


Deputatul Gheorghe Coman, zis Spagarul a fost condamnat, joi, de instanţa supremă, la un an de închisoare cu executare, urmând să îi fie confiscată suma de 3.140 de lei pe care acesta ar fi primit-o de la denunţător.

gheorghe coman

El a fost arestat în 7 ianuarie, măsura preventivă fiind încuviinţată de Camera Deputaţilor la 27 decembrie.

Instanţa supremă a judecat joi, la primul termen, dosarul lui Gheorghe Coman şi a luat o decizie, după ce deputatul a recunoscut integral acuzaţiile, procurorii DNA cerând condamnarea lui la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie trebuiau să dezbată joi legalitatea măsurii preventive în cazul deputatului Gheorghe Coman, dar, la cererea avocaţilor, au preschimbat termenul şi au judecat dosarul.

Deputatul Gheorghe Coman şi-a recunoscut integral faptele de care este acuzat de către procurorii anticorupţie şi a arătat că îşi menţine declaraţia dată în faţa anchetatorilor. Judecătorii au ascultat apoi pledoariile finale ale acuzării şi ale apărării.

Într-o discuţie telefonică din 3 noiembrie 2013, interceptată de procurori, Gheorghe Coman vorbea despre funcţia de director adjunct la DSV, care, în urma unor “înţelegeri”, ar reveni Partidului Conservator.

Foloasele cerute de Coman, mai precizează DNA, constau în asigurarea sprijinului financiar sau a produselor specifice cu ocazia eventualelor întâlniri de lucru, în cadrul respectivei formaţiuni politice, ce urmau a fi organizate în municipiul Buzău de către deputat. În acest context, între 12 şi 18 decembrie 2013, deputatul a primit de la denunţător o sticlă de whisky şi 3.140 de lei, susţin procurorii.

Potrivit DNA, deputatul a fost prins în 19 decembrie, după ce a fugit cu maşina la momentul flagrantului.

Pana una alta, noi ii uram La multi ani! Si sa se curete politica de astfel de elemente jenibile!


One thought on “Deputatul spagar merge la puscarie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s