Paradoxurile birocratiei


Cum este posibil ca un om declarat insolvabil (adica falit, care nu detine niciun bun pe numele sau) sa faca cereri de restituire taxa poluare pe autovehicul?

Foarte simplu, dragi prieteni.

PĂRĂU ADRIAN EUGEN, din LUDUŞ (judetul Mures) este un caz deosebit de special.

Acesta, desi anul acesta va implini 30 de ani, nu are loc de munca, nu are venit, nu are niciun bun pe numele sau.

In schimb, are pretentii de restituire taxa auto.

In 2011, pentru o datorie mai veche la banca SC GARANTI BANK SA, executorul judecatoresc a cerut instantei (Judecatoriei Ludus, in speta),in data de 26 octombrie 2011, încuviinţarea de executare silită, cerere care a fost admisa o zi mai tarziu, fara tagada.
Dosarul in care s-a admis cererea este 1706/251/2011.

In schimb, din 2011 si pana in zilele noastre, executorul judecatoresc s-a aflat in imposibilitatea de a-l executa silit pe Parau Adrian Eugen, intrucat acesta este insolvabil, nedetinand nici macar un pix sau o carte pe numele sau (poate nu ii place sa scrie sau sa citeasca).

Jenant? Eminamente!

Dar lucrurile nu se opresc aici.
Adrian Parau eugen ludus falit

In data de 30 august 2012, acelasi PARAU ADRIAN EUGEN cere DGFP MURES si
AFP LUDUS (el probabil nematinand minte daca a platit taxa in Ludus sau in Mures) restituirea taxei speciale pentru autoturisme, in dosarul 6620/102/2012 (8543/2012 ) de la Tribunalul Mures, cerere care a fost admisa in data de 29 mai 2013.
Administratia Finantelor publice a facut, evident, recurs, pe 25 iulie 2013, in dosarul 6620/102/2012 inregistrat la Curtea de Apel TÂRGU MUREŞ, recurs respins pe 21 noiembrie 2013.

Cineva ar putea spune ca poate si-a vandut masina (pe care el spune ca nu o detine).

Dar atunci, cum se explica faptul ca acesta, din 2011 si pana acum , conduce un autoturism de culoare neagra marca Volkswagen, avand la numarul de inmatriculare anul nasterii sale (84), de obicei numai prin orasul Ludus (din lipsa de bani de benzina, din moment ce este insolvabil), dar si prin judetul Brasov, dovada acestui fapt fiind amenda rutiera pe care a primit-o de la Politia Rutiera in 2011, prin Procesul Verbal SERIA CC, NR. 9919546/2011, amenda pe care Adrian Parau Eugen a avut si tupeul sa o conteste in instanta pe 28 august 2011, evident, cererea tupeistului fiind respinsa pe 28 februarie 2012, in dosarul 22521/197/2011.
In atentia organelor abilitate si a
BIROU EXECUTOR JUDECĂTORESC
HURUBĂ EUGEN
Cum este posibil ca un individ care detine un autoturism sa fie declarat insolvabil? Pe numele cui a fost trecut acest autoturism condus exclusiv de numitul PĂRĂU ADRIAN EUGEN, si pentru care acesta cere si restituirea taxei auto?

Din ce traieste un individ de 30 de ani care nu detine niciun bun pe numele sau, care nu are un loc de munca si o sursa de venit?
Lucreaza la negru? Este zilier? Desfasoara afaceri necurate? Este membru al lumii interlope? Este intretinut? Are pensie de handicap (nesupusa executarii judecatoresti) ? Are ajutor social?

Acest caz merita studiat indeaproape, pentru ca ne-am saturat de posesori de limuzine care incaseaza ajutoare sociale de la stat, si de invdivizi care dau tepe atat persoanelor fizice, dar si institutiilor, ascunzandu-se in spatele unei aparente insolvente.


18 thoughts on “Paradoxurile birocratiei

 1. Asta e abonat la tribunale din kate vad….pana o ajunge la puscarie, acolo unde ii e locul!

 2. Poi si care-i problema??? Are si el o mama ca i-a facut cadou o masina si care-l intretine….

 3. Buna,

  Il cunosc din vedere pe acest baiat , dar nu am nimic cu el de impartit.
  Dar ca raspuns la intrebarea dvs, sa stiti ca exista un grup de indivizi in Ludus care se ocupa cu videochatul (pt gay).
  Nu ar fi exclus ca si acest baiat sa faca parte din grup, sau sa faca chat pe net pt homosexuali.
  Si se explica si primtul banilor, care deobicei vin pe card, poate a pus sa vina pe alt nume, la un prieten sau o prietena, mergeti si pe firul asta si veti vedea cati din Ludus fac videochat, sunt rusinea orasului.

  Va rog sa nu -mi publicati adresa de mail

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s