Breaking news: 3 persoane ranite in urma unor focuri de arma la Lujerului, Bucuresti


Schimb de focuri de arma, sambata seara, langa un hypermarket din Bucuresti. Din primele informatii, se pare ca 3 persoane au fost ranite in acest incident violent: doi barbati si o femeie.
_CRI5656_1
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca incidentul a avut loc in cartierul Militari din Capitala, in zona statiei de metrou Lujerului.

In jurul orei 17.57 a fost facut un apel la 112 prin care s-a anuntat ca in apropierea unui supermarket din cartierul Militari din Capitala a avut loc un conflict violent, in urma caruia mai multe persoane ar fi fost ranite cu o arma de foc.

Astfel, atacul a avut loc pe Bulevardul Iuliu Maniu, in zona Cora Militari.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita, a spus ca cele trei victime sunt constiente. La fata locului s-au deplasat doua ambulante SMURD si o alta a Serviciului de Ambulanta.

“Una dintre victime are o plaga abdominala, iar celelalte doua sunt ranite la cap si la gat. Sunt in stare stabila, constiente. Vor fi duse la spitalele de urgenta din apropiere”, a adaugat Oprita.

Din fericire, in atacul armat a fost folosit un pistol cu cartuse de cauciuc, si nu cu gloante letale.

Totul se pare ca a inceput din cauza unei certe intr-un magazin. Din informatiile furnizate de locatarii blocului unde a avut loc atacul, se pare ca un tanar a inceput sa traga cu pistolul, dupa ce doua fete ar fi intrat in magazin si s-au bagat in fata celor care asteptau la coada.

Se pare ca ar fi vorba de copiii unuia dintre indivizii care locuieste in acel bloc, iar vecinii povestesc ca este vorba despre o persoana extrem de violenta, cunoscuta pentru trecutul sau. Astfel, fiicele acestuia ar fi intrat la coada si s-ar fi certat cu cineva de la coada, moment in care ele au strigat dupa ajutor. Atunci, baiatul respectiv a scos din buzunar pistolul cu bile si a inceput sa traga in stanga si in dreapta.

Politistii spun ca s-au tras nu mai putin de 10 focuri de arma.

Doua dintre victime, o femeie de 25 de ani si un barbat de 35 de ani, au fost duse la Spitalul Universitar din Bucuresti. Cealalta victima, un barbat de 65 de ani, a fost impuscat in cap si abdomen, si a fost transportat de urgenta la spitalul Elias.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s