Arestare cu nabadai


In aceasta dimineata fortele speciale de interventie ale Politiei au descins la vila clanului Paparazzo din Alexandria, al carui cap este P.N., cunoscut si ca Paparazzo sau Kamikaze.

Acesta este banuit de mai multe infractiuni comise cu violenta pe raza judetului, dar si de detinerea unei plantatii imense de cannabis in extravilanul municipiului resedinta de judet.

interlop arestat

Totul a culminat insa cu postarile acestuia din ultimele zile de pe o retea de socializare, unde si-a etalat un intreg arsenal de arme.

Procurorul Frunza de pe langa Parchetul Teleorman declara: “Avem sub observatie activitatea acestuia atat in viata reala, cat si pe reteaua de socializare. Ne-am autosesizat dupa ce un numar de 8 fotografii in care apareau arme letale si neletale, din informatiile noastre detinute de acesta si de clanul controlat de el.La audierea preliminara inv P.N. a declarat ca nu a postat nimic, ulterior revenind asupra declaratiei, spunand ca armele ar fi fost de jucarie, desi nu a putut sa dovedeasca acest fapt”

Fotografiile au disparut insa dupa cateva ore, insa cache-ul google a permis recuperarea unei poze in care se vede clar ca una din arme este reala, nicidecum de jucarie.
pistol

UPDATE: Astazi, dupa orele pranzului, P.N. a fost eliberat, intrucat nu s-au materializat probele care sa dovedeasca savarsirea vreunei infractiuni, la perchezitie armele si drogurile fiind de negasit.

Pe de alta parte, exista voci, surse dintr-o importanta institutie publica responsabila cu securitatea, care afirma ca P.N a fost eliberat nu din lipsa de probe, ci pentru faptul ca ar fi , in fapt, membru sub acoperire al DIICOT.

*Disclaimer: Intreaga povestire este de domeniul fictivului, orice asemanare cu personaje sau locuri reale este pur intamplatoare.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s