Motociclistii


Si acum, sa abordez un subiect pentru care multi prosti ma vor injura. Majoritatea lor nici nu-si dau seama ca-s prosti.

Motociclistii.

Care e faza cu ei? Ca nu e nici masina, nici bicicleta. E o chestiune cu motor pe care ei o numesc, foarte laudativ, “motor”. De parca e singurul mijloc de locomotie motorizat.

Motocicletele sunt foarte rapide si periculoase si nu vad alt motiv de utilizare al acestora decat in raliuri. Cum sunt si monster truck-urile. Nu ai sa vezi asa ceva pe strada, cum nici motociclete nu ar trebui sa vezi.

Dar le vezi, pentru ca pustoaicele de liceu cu muci in loc de creier si fetele cu minte de prepubertine sunt innebunite dupa baietii cu motocicleta. Ca par cool. In gecile lor de piele sau costume sport par un tip de mascul alpfa.

Si acest tip de mascul alpfa nu are cum sa agate in alt fel decat facand “vrum vrum” dintr-o toba lucrata in asa maniera incat sa faca cel mai tare zgomot cu putinta. Ca, nah, nu-i vina lor ca nu pot mai mult decat atat. Cum nici vina mea nu e sa ii aud, sau a altor oameni, nevinovati, care si mor din cauza astora.

Si adevaru’ e ca e foarte complicat sa rotesti o maneta care actioneaza acceleratia. Sa se duca in parc la Tineretului sa vada ce scheme fac baietii acolo cu rolele si cu skateboardurile. Pun pariu ca si-ar da seama ce tolomaci sunt si nu s-ar mai da asa rotunzi cu drujbele lor.

“Dar, vai, motocicleta inseamna libertate.” ar spune unii.

Daca in mintea lor inconstienta si pericolul inseamna libertate, e grav. Ca pentru ei libertate nu inseamna sa mergi cu motocicleta, pentru ei libertate inseamna sa mergi cu motocicleta la viteze exagerat de mari. Ca, hai sa fim sinceri, pentru asta sunt create motocicletele. Sa fie rapide.

Iar omu’ nu-i facut sa se deplaseze cu viteze mai mari decat 30 de km pe ora. Ochiul lui e format astfel incat sa poata sa alerge. Cu atat mai putin sa mearga pe niste chestiuni cu 2 roti, la peste 200km/h.

Iar prostu’ nu e prost destul, daca nu e si fudul. Si prostii se aduna in haite ca sa se autovalideze si valideze intre ei reciproc. Ma refer, in cazul asta, la haitele de motociclisti.

Nu extrapolez cate evenimente neplacute produc haitele astea, ca unde-i multa prostie e evident ca va iesi ceva nasol, dar cert este ca societatea merge pe principiul: ai “motor”, esti cool.

Si uite-asa lumea e din ce in ce mai periculoasa!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s