Cand c****e imbatranesc


Un exemplu tipic de c*** careia i-a trecut vremea: Andreea Marin

Tuturor astora le trece vremea, iar atunci cand incepi sa constati asta, esti in negare si tragi cu dintii de vechea viata, pe care nu o mai ai: NU MAI ESTI TANARA, ESTI BATRANA!

Iar in postura de c***, singurul tau atu era tineretea.

Vedeti voi, dragele mele c***, toate o sa ajungeti , in cel mai bun caz, ca Andreea Marin! Dar, repet, asta e un caz fericit, ca a reusit sa stranga naiscaiva avere materiala. Nu multa, dar suficienta cat sa nu moara de foame. Multe nici nu au sansa asta, si nici nu isi inchipuie ca vor ajunge asa, cat timp sunt in anii lor de glorie.

Care sunt putini si numarati.

Un al doilea atu, imediat dupa frumusete, al acestei categorii, este falsitatea. SI nu pot sa uit cat de falsa era Andreea Marin cand realiza stupiditatea aia de emisiune de la postul national de televiziune, la care se uitau babele trecute de a doua menopauza, de prima apropiindu-se vertiginos si “zana” moldoveanca, cand a fost surprinsa pe post zicand “Vreau sa dea reactii la greu” despre o invitata la emisiune care trebuia sa planga la nuj ce surpriza.

Moldoveanca venita la Bucuresti, trecuta prin paturile mai multor miliardari, care umbla numai cu bodyguarzi dupa ea si are nasul ala pe sus, a ajuns batrana si nedorita de nimeni.

Vreau sa dai reactii la greu!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s