Jurnalismul si Adevarul


Exista asa zisi jurnalisti care isi fac de ras breasla din care fac parte.

Exista in presa oameni care imbina machiavelismul si mercantilismul pana la extrem, ajungand sa faca materiale exclusiv impotriva celora pe care ii SANTAJEAZA si nu le dau bani, sau pro cei care ii platesc, uitand de scopul suprem al presei: ADEVARUL!

Ca in orice alta meserie, si in breasla jurnalistilor exista incompetenti, oameni care nu au ce cauta in aceasta meserie, oameni pentru care PASIUNEA este un termen inexistent, oameni care fac ceva doar pentru bani. Oameni care de multe ori nu stiu sa scrie sau sa se exprime corect in limba natala.

Mai mult, exista oameni care lucreaza in presa care se folosesc de calitatea acesteia (de a 4-a putere in stat), folosind aceasta putere in scopuri personale, meschine si malitioase, efectiv batandu-si joc de cei care au intrat in aceasta meserie din pasiune, placere, si din dorinta de a afla ADEVARUL.

 

Si, nu in ultimul rand, exista jurnalisti care isi toarna la serviciile secrete (echivalentul SECURITATII de pe vremea comunismului) colegii si, mai ales, patronii. Mai ales cand patronii sunt oameni politici. Sa musti in asemenea hal mana care te hraneste dovedeste cel putin o lipsa acuta de caracter.

Rusine ‘jurnalistilor’ care se regasesc in descrierea de mai sus!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s