Mini Ghid despre Cum sa te feresti de escroci part III


Pentru ca inca mai exista naivi care sa fie escrocati de oameni cu rele intentii, continui seria Mini Ghid despre Cum sa te feresti de escroci si Mini Ghid despre Cum sa te feresti de escroci part II

Pe E81(Intre Sibiu si Ramnicu Valcea) sunt o groaza de cetateni de etnie rroma, cu masini in general care arata bine, capota ridicata, care fac semne disperate de zici ca dirijeaza traficul aerian pe un “aeroport medieval”, si care mimeaza o grimasa de om la ananghie soferilor care trec prin zona.

Daca opresti, in general sustin ca au ramas fara benzina si iti ofera in schimbul unor sume de bani un ghiul sau lant de aur (in realitate fake-uri din cositor). Daca incerci sa ii outsmart, risti sa nu mai pleci viu de acolo.

Nu mi s-a intamplat sa opresc (din moment ce am scris minighidurile de mai sus, stiu despre ce e vorba), dar i-am vazut de atatea ori si mi-a si povestit cineva ca zilnic sunt “la munca” si ca numai din asta traiesc, si inca bine.

Aviz amatorilor!

De asemenea, in parcarile unor complexe comerciale din Bucuresti am mai vazut metoda asta, cu niste tipi care impingeau un Logan, sustinand ca sunt din Sibiu si ca au ramas fara benzina.

Sunt oameni care ar face orice numai sa nu munceasca, si care profita nu numai de naivitatea oamenilor, dar si de bunatatea si chiar necazul lor: ex vrajitoare, metoda telefonului(accidentului) pe care nu le elaborez, s-a scris in presa despre ele.

Nu contribuiti la cresterea parazitilor sociali!


One thought on “Mini Ghid despre Cum sa te feresti de escroci part III

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s