Copiii care dau de carnet cum fac 18 ani


M-am saturat sa culeg roadele unor parinti imbecili.

M-am saturat sa ma simt in pericol atat ca sofer, cat si ca pieton, din cauza faptului ca de ceva ani buni e la moda ca persoane care nici nu fac 18 ani sa se apuce de scoala de soferi.

Inca de cand eram eu in liceu era moda asta stupida. Mai ai 2 luni pana faci 18 ani? Lasa invatatul pentru BAC si admitere, pune mana si invata pentru permis. “Ca o sa-ti trebuiasca. Ai sa vezi, nimeni nu te angajeaza daca nu ai permis.” Pentru gandirea asta stupida, si doar pentru asta, s-ar justifica sterilizatul.

Toti inaptii, incapabili sa treaca macar o corijenta, incapabili de a schimba un bec, de a trece corect strada, toate piticele care nu ajung la pedale, si toti instabilii psihic fara capacitatea de a lua o decizie corecta se apuca sa urmeze cursurile unor scoli de soferi, care au inflorit ca ciupercile dupa ploaie in ultimii ai. Si, avide de profit, accepta si sustin orice oligofren.

Si un procent extrem de mare dintre astia, sau, pur si simplu, dintre tineri decenti, dar incompatibili cu statutul de sofer, ajung sa ‘populeze’ traficul auto.

Astfel ca au crescut nu numai pericolele publice, dar si cel al accidentelor grave si foarte grave.

Bine, cand se ingramadesc pubertinii astia cate 7 in bolidul lu’ tata si se rastoarna cand merg cu 200 la ora, si mor toti, nu e decat un lucru bun. Sau cand se ciocnesc intre ei la liniute cu bolizii cumparati de taticu’ .

Partea mult mai grava este ca pitecantropii omoara oameni nevinovati aflati in trafic, oameni normali, nu ca ei sau ca parintii lor, care pur si simplu merg pe strada sau conduc.

Dar cunosc inclusiv familii si copii care ar trece drept normali in societate, sau poate chiar sunt, care sunt in ton cu moda asta: cum fac fata sau baiatu’ 18 ani, cum da de carnet, indiferent daca sunt familii modeste si nici masina nu au, si nici vreo nevoie concreta sa detina un permis de conducere.

Dar dau de permis. De ce??? Se poate ivi deodata ocazia imperios necesara in care cineva care nu detine autovehicul si nu lucreaza undeva unde sa fie necesara conducerea unuia sa trebuiasca sa conduca urgent?

Pot veni extraterestrii sau sfantul Petru si sa pe puna sa conduci pana in RAI?

care e faza cu elevii de a 12-a care, in loc sa invete pt bac, in loc sa iasa la aer, in loc sa faca orice, stau si invata de carnet si dau de permis? Au intrat zilele in sac? E singurul moment din viata lor in care sunt liberi incat sa dea de permis?

De ce? De ce l-ai luat, Doamne? A murit saracul nevinovat la 200km/h, cu carnetul de 2 luni si sticla de bautura!!

Advertisement

4 thoughts on “Copiii care dau de carnet cum fac 18 ani

  1. Esti frustrat ca nu esti in stare sa iei un permis auto si ai decis ca e bine sa arunci cu rahat in cei care pot face asta. Well done, dude !

    1. Depindteoretic da, practic este utilizat pentru a sublinia.
      Normal ca n-am carnet, altfel n-as fi asa invidios pe astia care isi permit, asa cum am recunoscut mai sus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s