Copiiiiiiii


Stiu ca, probabil, cea mai mare realizare, sau, scopul in viata al omului, este sa aiba un copil.

Dar, zau, nimanui nu-i pasa de copilul tau!

Si, chiar daca ai facut unul, nu e ca si cum nimeni altcineva nu mai poate face, astfel incat umpli cu poze cu el pe site-urile de socializare, arati poze cu el pe telefon cunoscutilor, si , mai ales, necunoscutilor, si te lauzi la locul de munca sau la iesiri in oras cu ce nazbatii a mai facut copilul tau, sau cat de precoce si inteligent e.

Nimeni nu da doi bani pe tine, cu atat mai putin pe progenitura ta.

Iar aia care iti canta in struna si iti zic:” vai, ce frumooosss e!”…”ha ha, ce amuzant e ce mi-ai povestiti despre el! ” sunt niste unii care vor la schimb fix acelasi lucru din partea ta in ceea ce priveste copilul fatat de ei.

Deci e fix zero.

Iar fetele astea innebunite dupa copiii mici (ai altora) sigur au o lipsa acuta de altceva. Probabil de simt practic. Si de creier sanatos.

Le stiti, fetele alea care se dau in vant dupa poze si clipuri cu bebelusi pe net, si care chinuie odraslele altora prin parc, tragandu-le de obraji sau schimonosindu-se la ei. De parca copilu’ nu vede cat de strambe sunt si fara sa se forteze.

Iar baietii, baietii care posteaza poze cu ei si cu sugarii nu stiu caror ruda de-a lor pe net, sunt de anspe mii de ori mai penibili si mai homosexuali decat aia care incerca sa agate in parc cu cainele de statura mica proprietate personala.
Si p-astia ii stiti, chiar daca sunt mai putin raspanditi, sunt acei onanisti congenitali care isi cumpara caine mic si pufos, doar, doar or agata ceva cu el, sa nu moara virgini!

Dar astia care pozeaza in masculi cu instinct patern, doar ca se pozeaza cu un bebe in brate, merita castrati.

Nu de alta, dar avem deja destui homosexuali si penibili pe planeta, nu mai avem nevoie sa se reproduca si astia.

Sa va traiasca! Si sa va bucurati de ea!

La prostie ma refer!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s