Traitul printre oameni


Nefumătorii pasionaţi,

Aşa, tuşeşte să te audă toată lumea. Apoi explică-ne cum tu eşti nefumător şi fumul te deranjează. Că ai ales să trăieşti o viaţă sănătoasă şi nu înţelegi cu ce drept vin alţii să-ţi fută ţie sănătatea. Ce proastă-i mă-ta.
Hai să-ţi spun un secret: FUMATUL PASIV NU DĂUNEAZĂ SĂNĂTĂŢII. E mit urban. Singurul test care a spus asta a fost făcut în 92, la comandă şi s-a dovedit că rezultatele au fost măsluite. Toate testele de după au spus că nu există nici un pericol sesizabil. S-a făcut la americani test pe 10 000 de barmani NEFUMĂTORI care stau în fum toată ziua. Au avut acelaşi procent de cancer ca şi oricare alţi nefumători. Dar îţi spune bunul simţ. Cantitatea de fum care intră în tine la fumat pasiv e de 100 ori mai mică decât aia care intră în ăla care chiar trage din băţ. Organismul tău e făcut să suporte lejer şi să se debaraseze de asemenea doze mici de substanţe nocive fără efecte secundare. Că dacă nu era, erai mort deja, idiotule.

Exista astfel de oameni printre noi, multi, cretini, si fara niciun sens.

Am mai scris de curba lui gauss in ceea ce priveste inteligenta umana.

Este normal din punct de vedere stiintific sa existe pe aceasta planeta atatia imbecili.

Multi dintre ei mor in baza Darwin Awards (They recognize individuals who have contributed to human evolution by self-selecting themselves out of the gene pool via death or sterilization due to their own (unnecessarily foolish) actions).

Dar destui dintre ei, pe langa faptul ca fac rau planetei, fac rau si altor oameni, unii dintre ei nesituandu-se pe aceeasi panta in curba lui Gauss ca si ei.

Adica oameni destepti sufera din cauza prostilor, din prima faptului ca sunt mult mai putini decat prostii si cretinii sinistri.

Un exemplu este retardatul mintal care a scris textul despre fumat de mai sus.

E un blogger cunoscut, il cheama Radu Alexandru(este un moldovean prost-pardon de pleonasm, mutat la Bucuresti, care are blogul Piticigratis).

Si acest sinistru sustine ca sunt imbecili aia care se considera deranjati de fumul de tigara in spatiile publice, ca fumul de tigara nu e nociv. Va dati seama ca exista stfel de oameni, care chiar cred asta, si o sustin si cu tarie?

Bine, exista si oameni care sustin ca pamantul e plat, ca nu e bine sa te masturbezi, ca daca te uiti in foc faci pipi pe tine in somn, ca soarele se invarte in jurul pamantului, si cate si mai cate.
Numai ca, in prostia lor, multi nu fac rau nimanui, decat copiilor lor carora incearca sa le impuna aceste stupiditati.

Mai grav e cu astia care incearca sa impuna ideile lor de submediocri submediocrilor si altora.

Asta e un exemplu tipic de retardat mintal care, prin gandirea lui sinistra face rau altora.

Mai era un alt retardat, se autointitula Zoso (Zoso.ro), la fel de cretin ca si asta din urma. De altfel, acest oameni fara viata reala (traiesc doar pe net) sunt si atat de urati incat nu te miri de ce nu exista in realitate, de aceea sunt si prieteni.

Imbecilul asta congenital era foarte revoltat ca in anumite localitati limita de viteza pt autovehicule este 70km/h si pt camioane 50km/h.

Si se intreba el in genialitatea lui inchipuita de unde asemenea “stupiditate”-ca , vezi Doamne, daca un camion merge cu 50/h, o masina din spatele lui va merge tot cu atat, si ca limitele astea de viteza sunt inutile.

Am incercat sa ii explic prostului ca chestiunile astea sunt calculate si studiate de niste oameni cu cap(ingineri), nu “experti social media” ca el, este vorba de distanta de franare functie de viteza si de masa.

Dar n-are un retardat cum sa inteleaga cat face 69*69, darmite sa cunoasta si legile fizicii (pe care ar fi trebuit sa le invete la nivel de clasa a 7-a).

Alt dobitoc sustinea ca lumina de la neoane e buna, ca face un constrast frumos cu lumina de la monitorul unui pc.Am incercat sa ii explic ca asta vibreaza cu 50Hz, si daca nu ma crede sa se uite prin ecranul smartphone-ului lui la aceasta sa se convinga, insa prostul sustinea ca aia 50Hz or fi aia din priza!

Doar pe astea 3 exemple mi le amintesc, de cretini care sustin cu tarie niste idei atat de tembele, care fac rau propriei persoane, dar pe care vor sa le impuna si altora.

Fix cum sunt mosii care spun ca un caine “simte omul rau”, si se opun sterilizarii cainilor comunitari, de care e atat de plina Romania-astia fiind chiar mai imbecili decat cei care au dus, prin actiunile lor, la inmultirea acestor caini, sau cum sunt aia care nu accepta generalizarea: daca un procent coplesitor de tigani sunt infractori, nu muncesc, este corect sa afirmi ca in genereal tiganii sunt asa.La fel si cu nesimtirea in cazul moldovenilor!
Sau cu abrutizarea rusilor, ori imbecilitatea americanilor.
Oamenii care condamna generalizarea statistica, ca nu-i bine!

Nu mai vorbesc de: fumatori, aia care defriseaza padurile in prostie, si multi astfel de oameni care iau tot felul de decizii cu impact atat de negativ pentru restul oamenilor, nu numai pentru ei(si aici nu ma refer numai la aia care merg cu masina toata ziua, formand cozi interminabile pe autostrazi si strazi, ci si la factori decizionali care creeaza razboaie nucleare, deversari de petrol etc etc), din prisma faptului nu ca nu gandesc, dar ca gandesc in asemenea maniera incat te intrebi cum de a reusit omenirea sa evolueze atat avand asemenea indivizi in specie.

Fiecare astfel de idee imi omoara 5 neuroni, si imi provoaca o durere in moalele capului, incat simt cum se produce un scurtcircuit in sinapse.

Si tot am mai multi neuroni ca astia!

Si traiesc printre ei!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s