Facebook-retea de prostitutie!?


Am realizat recent ca reteaua de (pseudo)socializare Facebook poate fi utilizata, cu succes, si pentru prostitutie. Mai mult sau mai putin directa/mascata.

Stateam la o coada si in fata mea era un individ cu smartphone: era un cocalar mic de statura, cu alura de puscarias proaspat eliberat care lucreaza ca zidar sau ajutor de mecanic auto.

Si scrolla news fedd-ul din Fb-ul lui pe ecranul mare al smartphone-ului, asa ca imi era imposibil sa nu vad ce ii afisa: numai gagici, care mai de care mai dezbracate, si fetitie cu poze in oglinda cu buzule tuguiate, in descrierea carora ne urau:”buna dimineata!” sau “”o zi buna, pupici xoxo!”

Indeed, daca iti selectezi prietenii pe fb dupa principiile opuse regulilor mele de profil, dupa care filtrezi sa fie numai de sex feminin sub 30 de ani, cu siguranta ca numai individe care isi arata: cracii, buzele,tatele si bucile vor umple news feed-ul.

Iar majoritatea individelor astora, “femei adevarate”, vor sa se vanda. Cauta nici mai mult, nici mai putin, decat un pitecantrop, sau mai multi, care sa le plimbe cu un BMW si sa le intretina financiar. Sa le scoata in cluburi de tarani prosti , sa le plimbe in mall, sa le cumpere haine de prost gust si saorme!

Iar omu’ asta in spatele caruia stateam la coada isi clatea si el ochiu’, cautand, probabil, o curva mai ieftina.

Si de aceea, cand a simtit privirea mea, s-a uitat urat si si-a mascat display-ul telefonului cu spatele, ca sa nu mai vada nimeni la ce se uita el, sa nu cumva sa dea altul lovitura la femeia visurilor lui, care sigur se afla printre cele printre care scrolla.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s