STOP violentei in familie! Sterilizati femeile!


Ma intrebam candva cine sunt femeile astea care, la un moment dat in viata lor, au considerat ca a sosit clipa sa isi aleaga un mascul langa care sa isi petreaca timp din existenta lor, si accepta unul care este pe scara evolutiei undeva la mijloc intre mascul-alpfha si gorila cu retard mintal.

Adica, de vreo 2 zile vad la TV un spot publicitar din cadrul unei campanii derulate de politia capitalei, care promoveaza obtinerea de ordin de protectie impotriva barbatilor agresivi, care suna ceva de genul: Fa-o macar pentru copilul tau.

Si imi dau seama cate femei din astea sunt: sunt casatorite cu unul, au si copii cu el, el e un alcoolic, violent, ii bate pe amandoi etc etc

Iar atunci vine intrebarea mea perfect logica: Cum mama naibii ai ajuns nu numai sa te casatoresti cu un asemenea specimen, dar sa te si reproduci cu el?

Adica, cat de disimulator perfect poate fi un astfel de cimpanzeu cu sindromul down, ca sa nu iti dai seama din prima saptamana de relatie ca barbatul asta isi are locul in spatele unor gratii de zoo?

Mai degraba femeile astea sunt atat de imbecile, incat te miri cum de ovulul lor nu uita informatia genetica umana si o inlocuiesc cu una dn alta specie.

Si realizez: de fapt, chiar asta se intampla, din cauza lor exista subspecia asta umana care devine majoritara pe planeta.

Din cauza ca voi, de frica sa nu ramaneti singure in prostia voastra sinistra, acceptati langa voi un cretin a carui singura vina e ca respira.

Nu e o anomalie ca acesti oameni s-au nascut, dar e anormal ca s-au reprodus atat de mult, iar vina asta o poarta femeile astea, care ii accepta, si apoi vin si se plang ca sunt violentate si brutalizate.

Si din cauza asta eu platesc, din banii mei, spoturi publicitare, terapii psihologice, alocatiile unor avortoni, si pensii alimentare si ajutoare de somaj, si, in unele cazuri si perioada de incarcerare a unora dintre parinti sau copii.

Cand cel mai bine ar fi fost sa platesc doar o procedura medicala simpla de sterilizare. Cu un fier incins.


3 thoughts on “STOP violentei in familie! Sterilizati femeile!

  1. Esti un mare cretin prietene, ai “harul” romanului sadea, acela de a generaliza. Pentru informatia ta nu toti sunt trogloditi. Unii sunt profesori sau doctori, oameni pe care nu i-ai fi crezut in stare de asa ceva, oameni care s-au transformat enorm in timp. Pe viitor permite-i creierului tau mai mult timp sa proceseze informatia inainte de a posta mizerii de genul asta.

    1. sa inteleg ca sotul tau e profesor sau medic, deci nu e un urangutan daca te bate?

      atunci reevaluez- tu ai trebui sa fi eutanasiata, nu sterilizata.
      Ma-ta ar fi trebuit sterilizata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s