Sa-l scuipam pe Deputatul PSD Florin Iordache


Un amendament de lege introdus de un deputat roman legii din Rrrromania, spune ca dacă SRI realizează interceptări pe mandat de siguranţă naţională şi în aceste interceptări se constată orice fel de altă infracţiune decât cele privind siguranţa naţională, nu le mai poate transmite procurorilor.

Unul din efecte ale acestui amendament este că interceptările pe mandat de siguranţă naţională care vizează fapte de corupţie, spre exemplu, nu mai pot fi utilizate ca probe de procurorii DNA. Pe lângă infracţiunile de corupţie, prin acest amendament sunt eliminate şi infracţiunile de criminalitate organizată, criminalitate cibernetică sau alte fapte de drept comun.

Experţiii consultaţi de gândul au explicat că, spre exemplu, dacă SRI interceptează pe mandat de siguranţă naţională o persoană bănuită de terorism, care însă comite un omor, şi în interceptările serviciului există date care arată că acesta s-a pregătit să comită acestă faptă, interceptările realizate nu mai pot fi utilizate pentru că omorul nu reprezintă o infracţiune la legea siguranţei naţionale.

Beneficiarii acestui amendament sunt şi politicienii trimişi în judecată pentru fapte de corupţie. sursa: gandul.

Deputatul PSD Florin Iordache este geniul care a introdus acest amendament.

Scuipati aici! Si pe cei care sunt de acord cu el!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s