Imbecilism notoriu


De cateva ore, pe toate fluxurile de stiri apare urmatoarea stire de senzatie:

Invitat in cadrul unei emisiuni TV, Dan Diaconescu a dezvaluit cum a reusit sa afle ca telefonul ii este ascultat.

Dan Diaconescu a declarat la emisiunea lui Mihai Morar de la A 2 ca oricine poate afla daca telefonul ii este ascultat formand un numar din trei cifre.

In cazul in care dupa apelarea numarului in telefon se aude un mesaj conform caruia “acest numar este incorect” sau “acest numar nu exista”, atunci telefonul de pe care ati facut apelul nu este ascultat. Numarul de telefon care trebuie format este: 544.

Dan Diaconescu a dezvaluit ca in caz contrar, in care in receptor auziti un sunet de bruiaj, atunci telefonul este ascultat.

Multa lume imbecila ca si retardatul care a scos aceasta tampenie, si ca si redactorii si redactorii sefi de la fluxurile media: Televiziuni si site-uri de stiri (posibil si radio) chiar cred si raspandesc aceasta gogomanie cretinopata.

Explicatia este simpla:

544 este număr de acces la ORANGE WAP. Dacă sunați din ORANGE intră un ton ca de fax. Dacă sunați din orice altă rețea intră robotul care zice că numărul ”nu există”!

Iar mare parte din populatia planetei este formata din imbecili sinistri care, daca le spui ca pamantul este plat, o cred, pana cand le-o spui ca este rotund.

Ma doare, uneori, capul, cand realizez in ce lume traiesc.

Toti oamenii care au publicat si care cred stirea cu numarul de telefon la care trebuie sa suni ca sa vezi daca “iti este ascultat telefonul” merita impuscati in cap!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s