“Exerciții de echilibru” de Tudor Chirilă-o carte pe care merita sa o citesti-daca esti pe WC si nu mai ai hartie igienica


Dan Puric, Tudor Chirila si Mircea Cartarescu prind numai la persoane cu retard mintal de cel putin doua ori mai sever decat cei care au sindromul down.

Daca Dan Puric are drept fane si femei care au intrat precoce la menopauza, Tudor Chirila are numai fete care de abia cunosc termenul de menstruatie.

Si nu neaparat si epilatorul inghinal sau de sub brat.

Nu am putut sa ascult mai mult de 8 secunde din aceasta inregistrare, dar prefer sa ascult zgomotul produs de un rinocer bolnav de diaree acuta decat sa mai aud vocea lui Chirila care citeste, atat de empatic, aceste cuvinte minunate din opera sa minunata de “umezificat” pasaricile unor fetiscane care au drept vina doar faptul ca s-au nascut, si, care probabil ar sucomba daca respiratia n-ar fi un reflex conditionat.

Si care se mira de unde fac atatea BTS(boli cu transmitere sexuala) , chiar daca e iarna si n-au avut timp sa fie postite de mini tudori chirili wannabe de 1 mai in Vama, fara sa isi puna intrebarea daca e ok ca se stergi la cur dinspre spate inspre fata.

Dupa ce, in prealabil, au citit noua carte a lui Tudor CHirila, pe WC.


2 thoughts on ““Exerciții de echilibru” de Tudor Chirilă-o carte pe care merita sa o citesti-daca esti pe WC si nu mai ai hartie igienica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s