Intersectie existentiala


Voi nu aveti oameni in viata fata de care va bucurati ca nu mai sunteti nevoiti sa va intersectati?
Oameni pe care sperati sa nu ii mai vedeti niciodata in aceasta existenta, de care nu mai vreti sa auziti in aceasta existenta?

Eu, unul, ma bucur enorm ca nu imi mai vad anumiti fosti colegi, ii multumesc lui Dumnezeu ca unii au plecat din tara, si ma rog in continuare sa ramana acolo pentru totdeauna.

Cand ma refer la oameni pe care nu mai vreau sa ii vad niciodata, ma pot referi si la persoane cu care m-am intersectat doar o singura data, dar care mi-a fost de ajuns incat sa ii detest existential. Dar, cu cat cunosti mai bine pe cineva, cu atat mai mare e repulsia in cazul in care acel cineva este, sa zicem, contrar standardelor tale de gandire, viata, actiune. Ca sa nu catalogez drept cretini congenitali sau imbecili sinistri.

Si, cine poate fi mai detestabil decat o persoana din aceasta categorie cu care ai fost nevoit sa te intersectezi, sau macar sa o suporti ca si existenta pe o raza de cativa metri, decat colegi de clasa(scoala primara,generala, liceu), grupa (facultate) si servicu, sau vecini(ma rog, pe astia ii vezi mai rar).

Cand esti nevoit sa suporti persoane cu un grad atat de mare de retardare mintala incat, daca respiratia nu ar fi un reflex involuntar, ar muri, doar din motivul ca nu este legal sa ucizi pe cineva doar pentru ca face umbra pamantului degeaba, apar niste frustrari.

Si atunci, nu poti decat sa te bucuri ca exista Darwin Awards, si sa speri ca persoana/persoanele respective sa le primeasca in timp cat mai scurt.

Ce ma bucur ca am ajuns la nivelul la care nu mai sunt nevoit sa ascult opiniile unor persoane care nu ar avea dreptul nici macar la viata, si care sunt un produs al unor conjucturi paradoxale ale existentei.

A inteles cineva ideea?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s