Viata de pe internet


Imi reprosa recent un semioligofren faptul ca eu nu incerc sa schimb cu ceva lumea, ci doar imi vars frustrarile.Sau ceva de genul.
Din contra, eu sunt printre putinii care le spun penibililor in fata ca sunt penibili, idiotilor ca sunt idioti samd.
Adica, rareori vad pe cineva care sa ii atraga atentia unui cocalar(spre exemplu), chiar atunci cand este deranjat de actiunile sale.In genere, oamenii prefera sa taca si sa inghita. Eventual sa ii critice pe cei care au curajul sa se revolte.
Oamenii, in general molateci si apatici, sunt deranjati de indignare.Incapabili de a se indigna, ii detesta pe cei care au taria de caracter de a se indigna. Si atunci prind un mare curaj, in special dintre patru pereti, din spatele unui monitor si a unei tastaturi, si devin un fel de supereroi ai internetului, pe care se umfla muschii, in cutia craniana a carora cresc circumvoltiunile intr-o maniera logaritmica pe microsecunda.
Si jignesc. Si ameninta. Si judeca. Pentru ei sunt judecatori. Si au dreptul sa judece. Si apoi dau sentinte.
Urmand apoi, la fel de rapid, in aceasi maiera logaritmica, sa descreasca. Si sa se reintoarca instant la viata fara noima pe care o duceau, la aceeasi rutina existentialistica penibila ca si ei. Eventual sa se intalneasca cu prietenii aidoma lor, facandu-se reciproc sa se simta cu ceva mai mult decat ceea ce nu sunt.
In fapt, singurele iesiri din rutina din moartea clinica in care se afla sunt aceste puseuri manifestate pe internet, intr-o viata virtuala, unde incearca, fara succes, sa isi formeze un alter ego.
In realitate, voi nu existati. Nici pe internet, dar, mai ales, nici in realitate.Nici nu stiu daca percepeti termenul ori ceea ce reprezinta el. Somn usor in continuare. Multi dintre voi traiti intr-un vis inca din perioada intrauterina. Asa ca..vise placfute!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s