Politica, alegeri, curve


(Mi-)Am spus ca nu voi scrie nimic despre politica in ceea ce priveste alegerile parlamentare de acum.Nu am scris nici la cele locale.De fapt, doar de cateva ori am scris despre politica.
Idei si SUbterfugii nu este despre politica.
Si totusi, parca as vrea sa scriu ceva, sa-mi exprim frustrarile in ceea ce o priveste pe pitipoanca Catalina Stefanestu, o mignona uratica spre urata care, la 23 de ani candideaza la Camera deputatilor.

O individa din Ramnicu Valcea care are o facultate de care nu a auzit nimeni, dar, in schimb are propria masina si propiul apartament, ambele proprietate personala.
Si imi dau seama ca are toate sansele sa iasa Deputat, mai ales caca ndideaza in Teleorman, la Turnu Magurele.
Iar in Teleorman, ca mai in toata Romania, e plin de dobitoci care voteaza fara sa gandeasca. De fapt, sunt 2 chestiuni:

  1. Teleormanenii fac mai orice fara sa gandeasca
  2. Nu ai ce vota in Rromania, nu exista clasa politica, exista gasti

Am auzit-o pe individa vorbins si imi este rusine mie de ea.Facand parte din generatia din care face(si neavand studiile pe care le are), putin probabil sa nu fie o agramata.
Ca si multi alti politicieni, mult mai mari de varsta.
Dar gata cu atata politica pe blogul meu, in fapt, ce mai conteaza o curva in plus in politica?
(ma refer la faptul ca (mai) toti cei din politica sunt curve, nu as vrea sa insinuez ca aceasta tanara de 23 de ani care are toate sansele sa ajunga deputat ar fi vreo curva, sau ceva)
Si ma simt exact ca in scenariul filmului Idiocracy, in care clasa politica era reprezentata de idiotii idiotilor. Si poi ma gandesc ca nu suntem deloc departe de acest scenariu, pentru ca, in mod natural, generatiile care vin din urma vor trebui si ele reprezentate intr-o forma de ocnducere.Si nu va exista decat varianta recrutarii politicienilor decat din cadrul acestora.Naturalmente, cretinoideste, idiodal.
Ce lume!

PS: stiu ca in poza nu e individa, dar cred ca este exact ca cea din poza si ca o reprezinta ipostaza din fotografie, de aceea am si postat-o

Later edit:
Diva din Teleorman, Cătălina Stefanescu, a urcat treptele politicii în numai câţiva ani. Mai mult, cu ajutorul fiicei, şi mama Cătălinei a prins posturi importante în Rm.Vâlcea şi în Bucuresti. Un cititor al site-ului, căruia îi mulţumim pe această cale, ne-a dezvaluit unde lucrează mama divei din Teleorman. Cristiana Barbu, mama Cătălinei, are 45 de ani şi este preşedinte al ANOFM (Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă). Cum a ajuns doamna Barbu aşa de sus? Simplu, fiica a fost cea care a deschis drumul pentru mamă. Până în 2009, Cristiana Barbu a lucrat ca expert-consilier ( meseria e moştenire, şi Cătălina are o asemenea funcţie la ferma de vaci a lui Mihai Putineanu, Agrotrust Alexandria).

După ce Dragnea a cunoscut-o pe Cătălina în 2008, nu a trecut decât un an şi doamna Barbu a devenit director la AJOFM Vâlcea. Interesant este că doamna Barbu şi-a făcut studiile universitare la Univ.Spiru Haret din Rm. Vâlcea 2002 – 2006, iar masteratul l-a făcut atunci când fiica sa a început facultatea. O facultate făcută la repezeală, tot moştenire de familie. Din declaraţia de avere a doamnei Barbu aflăm că tânăra Cătălina Stefanescu a primit, în 2009, pensie alimentară, 840 de lei, de la tatăl natural, Mircea Stefanescu. Doamna Barbu a divorţat de primul soţ şi a trecut la un altul, probabil mai “bănos”.

Tot din declaraţie aflăm că fiica, Elena Catalina, a lucrat la Ministerul Tineretului şi Sportului şi la Camera Deputaţilor în 2009. Probabil că nu i-a plăcut acolo, astfel că a ales să lucreze la o firmă importantă din Teleorman, Agrotrust-ul finului lui L.Dragnea. De, nicăieri nu-i ca la vaci! Revenim la mama Cătălinei, aceasta a devenit din mai, imediat după ce Ponta a devenit prim-ministru, şefa ANOFM, o funcţie foarte importantă. Nu contează că nu se pricepe, important e că Dragnea o susţine. Cătălina merita ceva bun.

O ciudăţenie a declaraţiei de avere a Cristianei Barbu poate fi caz penal pentru Cătălina Stefanescu. Astfel, în declaraţia mamei pe anul 2011, scrie, negru pe alb, că Elena Cătălina Stefanescu are un credit de 54.000 de euro şi a fost girată de mamă sau că Elena Cătălina şi-a împrumutat mama cu suma respectivă. Creditul sau împrumutul este scadent în 2035. Cam ciudată declaraţie însă, credem noi, e vorba de fals în acte. Nu ştim unde, pentru că domnişoara Cătălina Stefanescu a declarat la ANI că are un credit de 53.675 de lei( atenţie!), scadent în 2041. Nu corespunde suma, moneda şi nici data scadentă, astfel că ne întrebăm cine minte: fiica sau mama? Oricum, e o mare realizare pentru tânăra Cătălina, care a ajuns de la pensia alimentară a tatalui până la apartament proprietate personală în Bucuresti, credit sau credite de peste 60 000 de euro, autoturism Citroen. De unde, domnule Dragnea, de unde? Care este reţeta succesului, domnişoara Stefanescu, vrem să ne îmbogăţim cu toţii? Doar domnul Dragnea cunoaste, prietenii ştiu de ce!

PS. Solicităm ANI să verifice cele două declaraţii de avere şi să fie trimisă în judecată cea care a minţit: Cristiana Barbu sau Cătălina Stefanescu! sursa

Advertisement

One thought on “Politica, alegeri, curve

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s