Tatu


Nu trece zi de la bunul Dumnezeu fara sa vad cel putin 3 idioti/idioate tatuati.
De cativa ani, dar mai ales in ultima perioada, nu esti la moda daca n-ai cel putin 2 tatuaje.
Pe mana, gamba, gat, picioare, fese, spate, spinare etc, tot felul de texte penibile sau fluturasi,dragoni, cacati si alte chestiuni care sa ii autoconfere persoanei respective ceva special.
Nuuuu…nu esti cu nimic mai speciala, ca si persoane, dupa ce te-ai tatuat, decat erai inainte.Si inainte nu erai special cu nimic, ca om.Erai o nulitate.Si acum esti una si mai mare.

Poti muri fericit crezand ca esti un om deosebit, doar pentru ca te-a vopsit subcutanat un cretin ca si tine, ca sa te dai mare in gasca ta de cretini.
Multi vor sa iasa din anonimat/mediocritate doar cu tatuaje, piercinguri si diverse freze si stiluri vestimentare.Pentru mine, mai mult va afundati acolo cu astfel de lucruri.

Si nu, nu exista oameni care si-au facut un tatuaj discret, doar pentru ei, si nu vor sa arate la nimeni.Toti care isi fac tatuaje le fac din propria lor nimicnicie, ca sa se simta altfel.
Imi amintesc de o tiganca care avea tatuat fix deasupra bucilor, cu un scris imens de mana:”Gigi fute bine”, cu verde din ala ca la puscariasi.Fix ca ea sunt toti tatuatii, indiferent de statutul social si sex.

Advertisements

3 responses to “Tatu

  1. Ok, dar pana la urma care-i treaba cu tatuajele? Cand spunem tatuaje cu siguranta nu ne referim la “Gigi fute bine” sau “I [heart] Jenica” si nici la scrisurile alea chinezesti sau arabesti de cacat care se pot traduce cu “sug pula” sau “ma fut in cur”. Astea nu sunt tatuaje, astea sunt balarii ale impotentei cerebral-umane din societatea noastra iubita.
    Deci, pana la urma care-i parerea ta legata de tatuaje ca nu-mi dau seama din postarea ta?:P

  2. Pingback: Naturalete « Idei si Subterfugii·

  3. Tineretea trece tatuajele raman…oare cat de incantati sunt, de “operele” lor vechi de arta, batranii tatuati? Se mai considera niste speciali, oare?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s