Zavoranca de Zimnicea


O mai tineti minte pe Oana Zavoranu de Zimnicea?
Bine, de fapt este o combinatie obscura dintre Mariana Moculescu, Oana Zavoranu si putin din Nikita.
La cererea ei (vezi mesajul 6), postez aici o mica parte din mesajele cu care indivita ma streseaza de pe diverse numere de telefon.
Cum ii dau block pe unul, cum suna de pe altul.Asta dupa ce a vazut ca telefonul respinge automat apelurile cu numar ascuns.
Vazand acest lucru, s-a reorientat catre trimiterea de SMS-uri in cascada.
Din pacate fericire eu sterg mesajele destul de rapid, asa ca singurele pe care le-am mai avut au fost postate mai jos, doar ca sa realizeze persoana respectiva cata inconsecventa, autocontradictie si afectiune psihica detine.
Nu mai intru in detalii, ea ar fi trebuit sa inteleaga ca este superpenibila si hiper frustrata dupa ce am postat aici un clip care ar fi trebuit sa-i demonstreze ca nu are nici pe departe atat bun simt cat ii place siesi sa considere.
In fapt, este o fiinta de care mi-a parut rau ca isi iroseste capacitatile intelectuale si am incercat sa o sfatuiesc in a se orienta corect profesional.Din pacate individa se complace in a da meditatii, desi la varsta pe care o are si la capacitatile intelectuale cu care a fost inzestrata ar putea face mult mai mult.
Incadrez postarea la categoria penibilitati.
Fiti binecuvantati:


asta e fix ca si:5 thoughts on “Zavoranca de Zimnicea

  1. O cunosc pe tipa.
    In primul rand era ciudata seriei in facultate-in al doilea rand era cunoscuta printre colege cum isi dadea afara colegele de camera de la camin ca sa vina ea sa intretina relatii sexuale cu diversi indivizi.
    Se vede ca are o problema grava si Doamne Fereste de asa ceva.Vad ca una scrie, si dupa aia scrie alta, cu totul opus, la numai cateva minute.
    😐

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s