dîng dîng


Sunt de parere că, atunci cand este descoperit un defect grav la făt, gen sindromul Down, sau alt gen de afectiuni grave, care ar implica un copil cu dizabilitati fizico-mentale iremediabile si teribile, avortul sa fie singura solutie.
Mai mult, daca aceste defecte nu se descopera in timp util(exista multe cazuri cand nici sindromul Down-trisomia 21 nu a fost descoperit la ecograf), sunt de parere
ca ar trebui legalizata eutanasia noului nascut.
1.Copilul ala nu va fi niciodata un om normal, si va fi supus la o viata de chin interminabil, atat pentru el cat si pentru toti cei din jur.Am vazut multe cazuri in care primul copil al unui cuplu avea dizabilitati grave, iar cuplul a facut un al doilea copil-care a iesit sanatos: ei bine, si copilul ala va avea de suferit din pricina primului.
2.Perpetuarea genelor sanatoase ar fi atunci o realitate mai ferma.Cu siguranta, este mult mai ok sa nu ai in ‘gene pool’ astfel de indivizi.

Chestiunile cu: chiar daca vad la ecograf din prima luna ca va iesi handicapat, dar este copilul meu si tot il fac, pentru ca este un suflet de om, sunt niste aberatii monstruase, iar primii eutanasiati in acest caz ar trebui sa fie parintii.Eventual si parintii lor 🙂 Asta asa, ca un bonus !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s