Cora e de cacat


Un titlu simplu, vulgar, dar sugestiv.

Si e de cacat si pt ca i se permite. Ma refer aici ca si entitate, pt ca unii de acolo sunt niste simpli sclavi a caror singura vina e ca lucreaza acolo, de aceea nici nu ma iau de ei.Ma refer la amaratii aia care aseaza chastiunile in raft, sau care primesc reclamatiile.

Prin octombrie am cumparat o paine de la ei, facuta “in house”, adica in laboratorul propriu.In mai putin de o zi s-a umplut de mucagai.Nu-i bai!
La ANPC(fostul OPC) oricum nu poti face sesizare la sediu, decat pe mail. Oricum nu ca s-ar ocupa cineva de ea.Asa ca pe mail, dupa ce i am stresat de vreo 8 ori, mi au dat si un numar la sesizare, desi in mod normal nu trebuie sa te rogi tu de ei ca sa iti dea.Apoi, nici nu mi s-a raspuns in termenul legal de 30 de zile.Nu e mirare, caci si asa institutiile de stat din Rromania sunt un fel de n-ar mai fi.


Iata mai jops raspunsul la sesizare, care in mod indirect, imi spune ca painea de la Cora era mucegaita doar in capul meu, in realitate e foarte buna:

                                                                                                                                    anpc

Guvernul Romaniei                                                                                                                                             Autoritatea Nationala pentru

                                                                                                                                                                                Protectia Consumatorilor

 

GUVERNUL ROMANIEI

AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR

COMISARIATUL PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR AL MUNICIPIULUI BUCURESTI

Str. Transilvaniei nr. 2, sector 1, tel. 310.63.78, Fax 310.63.80; www.anpc.ro;                                                          E-mail : office@bucuresti.ojpc.ro; Tel. consumatorului : 310.63.75, 9660         

                              Serviciul  Produse si Servicii Alimentare si Alimentatie Publica

 

 

DOMNULUI

        Beheader69

 

Referitor la sesizarea dumneavoastra inregistrata la C.P.C.M.B. cu nr.12815/17.10.2011si revenirea inregistrata la nr.13308/25.10.2011 prin care sesizati faptul ca painea “Toast negru 500g” fabricat de hypermarketul Cora Lujerului in data de 10.10.2011 prezenta la deschiderea ambalajului in data de 11.10.2011 mucegai desi,data limita de consum a produsului inscrisa pe ambalaj era data de 13.10.2011 va comunicam:

Dat fiind aspectul mentionat de dumneavoastra ,produsul a fost supus la trei verificari ,facute in zile si la ore diferite,pentru a vedea daca fenomenul  reapare,sau  situatia semnalata de dumneavoastra a fost una izolata.

Primele doua verificari au fost facute in cadrul unitatii de productie din punct de vedere organoleptic,fiind verificate 10% din exemplarele expuse la vanzare  din punct de vedere al aspectului exterior ,mirosului ,gustului si aspect miez.

Nici unul din exemplarele verificate nu a prezentat modificari organoleptice ai parametrilor verificati.

Pentru edificare in ceea ce priveste aparitia mucegaiului in perioada termenului de valabilitate ,cea de a treia verificare a fost finalizata prin prelevarea de esantioane pentru analiza de laborator .Prelevarea esantioanelor a fost facuta in concordanta cu datele mentionate de dumneavoastra in sesizare ( produs realizat in ziua de 7.11.2011 (ziua de luni ) cu data limita de consum 10.11.2011 (ziua de joi )).

Pentru o mai mare exactitate s-a solicitat laboratorului de incercari apartinind SC ICA Research& Development Srl ca perioada de urmarire a produsuluidin punct de vedere al prezentei drojdiilor si mucegaiului , sa inceapa din ziua urmatoare prelevarii (8.11.2011),iar verificarea sa fie facuta atit pentru esantionul prelevat ca proba cat si pentru cel reprezentand contraproba laboratorului.

Raportul de incercare nr.34301/15.11.2011 emis de laborator in urma analizarii esantioanelor mentioneaza pentru ambele probe  valori ale parametrului “Drojdii si mucegaiuri “sub 10 UFC/g,ceea ce situeaza produsul sub limita admisa pentru paine la acest parametru .                           

Cu stima,

 

SEF COMPARTIMENT

    Coliba Sinziana

 

Comisar

Murgeanu Ileana=====
Whatever, asta se intampla prin toamna lui 2011.
Acum, in 2012, ma duc intr-o seara sa iau niste fructe:
Era plin de fructe, lume la ele, dar nu aveai efectiv ce sa alegi.
Nici daca erau tinute o luna in soare nu cred ca aratau atat de execrabil, atat de stoarse, lovite, vechi, scarboase.
Toata lumea avea o fata de sila in timp ce incerca sa gasesca macar o portocala, un gref, o lamaie ca lumea.Nici gand.Singurul rezultat erau mainile umplute cu lichid vascos de suc expirat scurs intr0un mod scarbos din acele pseudofructe.
La raionul de carne de peste, carnea aia, pusa in gheata, arata mai degraba a hoit statut in canicula, decat a carne de peste proaspata si sanatoasa, asa cum scria pe un afis in zona respectiva.
La paine, aceleasi cacaturi, paine reambalata de acum 2 saptamani, probabil.
In concluzie, nu recomand CORA decat daca doriti sa va imbolnaviti.Cel putin.
PS: In atentia reprezentantilor CORA care ar putea incerca sa ia legatura cu mine: cititi mai intai Termeni si conditii:https://beheader69.wordpress.com/termeni-si-conditii/ , in special partea:

Persoanele sau entitatile care se pot considera lezate ca urmare a materialelor aparute pe site se pot considera lezate in continuare.Materialele care au aparut pe site au avut un motiv intemeiat pentru care au fost publicate.Accentul se pune pe realitate, si nu pe interesele unor gasti sau ale altora.Dorim sa venim in ajutorul oamenilor de buna credinta, atat prin articolele de amuzament, cat si prin anchetele jurnalistice sau experientele personale ale cititorilor ori autorului blogului, si nu in ajutorul unor entitati care incalca legile vreunor state, sau legile morale ori ale bunului simt.

Asta pentru ca, de-alungul timpului, am avut parte de mai multe cazuri cu persoane. entitati lezate de adevarul care doare.Prostului cand ii spui ca e prost, se supara.La fel se intampla si cu curvele, hotii, si mai ales ticalosii.
Cumparaturi si lecturare placuta in continuare.


One thought on “Cora e de cacat

  1. 19.05.2012
    In data de 17.05.2012, in jurul orei 11:00, am fost la cumparaturi la cora din Cluj-Napoca, la raionul de carne era coada de angajati care ieseau din sectia ambalare, cu diferite sortimente de carne de pui, la intrebarea ce fel de oferta au la vanzare pentru carnea de pui, respunsul a venit sec, de la domnul care iesise sa serveasca o cunostinta cu acea oferta (se pare 2 la pret de 1, pulpe sup/inf, aripi, piept de pui), oferta este NUMAI PENTRU ANGAJATII corei!!!!O sa ma angajez temporar, pe perioada cumparaturilor la acest asa zis magazin….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s