Profesionalism!


Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Profesor Dr. Panait Sirbu, alias Maternitatea Giulesti, este descris de catre conducere ca fiind o institutie care deborda de PROFESIONALISM.

Atat profesionalism, incat mai au sa dea si la altii.

Pe 16 august 2010, salonul de Te­rapie Intensivă nou-născuţi al Maternităţii Panait Sârbu din Bucureşti a luat foc în urma unui scurtcircuit. Trei dintre cei 11 bebeluşi internaţi acolo au murit pe loc din cauza arsurilor. Alţi trei şi-au pierdut viaţa în următoarele zile la Spitalul „Gri­gore Alexandrescu”, pentru că organismul lor, oricum insuficient dezvoltat, n-a putut lupta cu traumele provocate de flăcări şi fum. Cinci copii au supravieţuit datorită eforturilor medicilor de la Grigore Ale­xandrescu. La un an de la tra­gedie, procesul merge din amânare în amânare. Părinţii bebeluşilor supra­vieţuitori nu vor să-şi mai amintească prin ce-au trecut şi speră doar ca justiţia să-i pedepsească pe vinovaţi.

Adica 6 bebelusi morti.
Nu mai vorbesc de in ce hal arata acel spital, si de programul total aiurea si care nu se respecta niciodata, al doctorilor de acolo.Nimeni nu stie niciodata nimic, si chiar asistentele ne indeamna sa nu ne luam dupa orarul doctorilor:”A, nu va luati dupa ce scrie acolo”, imi spune o asistoanta cand ma vede ca ma uit pe orarul unui doctor (Sorin Lucian Puia, de la SECTIA OBSTETRICA-GINECOLOGIE III -un doctor bun,de altfel dar care nu prea are timp: vine pleaca, pleaca, vine)
“Pai si cand sa vin?” o intreb
“Eu stiu ce sa va zic, veniti si dvs cand vreti”
Raspuns stupefiant, nicidecum unul oferit de un angajat al unei institutii autoproclamate Profesioniste.
In schimb, conducerea a luat decizia de a interzice accesul in institutie a persoanelor imbracate INDECENT: “Fara pantaloni scurti si slapi” sta scris pe o pagina A4 lipita pe geamurile mizere ale institutiei.
Ok, fara!
Dar vara, daca vrei sa vii in bermude, sau cu niste sandale, paznicii iti interzic accesul.Probabil cei din conducere au impresia ca in scumpa institutie de 2 lei nu se vine decat la costum.Poate unul ignifug.(Sic!)
Scriu asta pt ca, nu am fost lasat sa intru in incinta in pantaloni trei sferturi, cu toate ca tinuta era mai mult decat decenta.
N-am mai zis nimic, si asa nu muream de placere sa ma duc in jegul ala, dar cel mai mult mi-a placut ca cei care asteptau acolo au sarit ei cu gura pe paznici.Whatever, ideea e ca nu va recomand acea institutie profesionala(de STAT)

Ca sa nu mai specific ca nu pot nici sa trimit mail acolo:

Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.

office@spitalpsarbu.ro
Remote host said: 550 No Such User Here [RCPT_TO]

Advertisements

One response to “Profesionalism!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s