Disponibilizari pe bune in IPJ Teleorman


Iata ce mail circula in presa din Teleorman.Sa fie oare o stie pe bune?

 

Adrian Ilicea,purtătorul de cuvānt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, a fost prins in timp ce vroia să îsi cumpere o carte.
Politistul teleormanean a fost prins de colegii sai in timp ce intentiona sa cumpere volumul “Critica ratiunii pure” de Immanuel Kant. Acesta a fost dus la sectie, unde a fost supus unui interogatoriu intens. Omul legii sustine ca este o interpretare gresita a gestului sau si nu e vinovat de nimic. “Nu o luam pentru mine, jur! M-a rugat un prieten sa il ajut. Eu nu am nicio legatura cu imersiunea dihotomica in subconstientul irational al sinelui si, sincer, nu sunt un apologet al kantianismului”, a declarat ilicea.
Seful sau, Iulian Ciorobescu este convins ca acesta este vinovat. “L-am observat de mai demult timp. Era ceva ciudat cu el. Mereu era primul care termina de citit numerele de inmatriculare”, ne-a declarat seful IJP Teleorman.
De asemenea, Inspectoratul de Politie a demarat o ancheta si in privinta celor doi politisti care l-au surprins pe Adrian Ilicea.
“Exista niste semne de intrebare vizavi de cei doi. Ce cautau ei in preajma librariei? Exista premisele existentei unei intregi filiere de politisti intelectuali”. Ancheta continua.

Advertisements

One response to “Disponibilizari pe bune in IPJ Teleorman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s