Tineretul din ziua de azi


Referitor la materialul cu retardatii astia,publicat pe Idei si Subterfugii si preluat de presa.(de pe Libertatea a disparut dupa o zi, probabil Flesner senior(tatal celui care conducea masina) are vreo pila acolo),iata ce parere au cei din anturajul dobitocului despre fapta lor, dar si cum percep ei lumea inconjuratoare.Mai grav este ca aceasta este metalitatea generatiei care vine din urma.Si care e aici deja.Locuri frumoase pe care le adoram in copilarie sunt acum poluate numai cu asemenea specimene, sau chiar mai rau.In viata de zi cu zi ma lovesc numai de astfel de persoane.Ce se intampla cu societatea? Ce fel de sperma si ce fel de ovule au parintii acestor sub-pitecantropi?
Si mai grav este ca politia nu are ce sa le faca unor astfel de dementi, neprecizand faptul ca tatal unei coarde de pe bancheta din spate este el insusi politai.


Generatie degenerata:)

Advertisements

3 responses to “Tineretul din ziua de azi

  1. Am vrut sa plec dar nu am reusit sa plec…era prea puternica si se invartea in loc…regret FRAPTA nu o sa se mai intample =))

  2. Astia sunt toti idioti. Imi pare rau ca m-am nascut in Romania, sincer. Si imi pare rau ca din cauza unora ca tampitii astia, generatia mea e vazuta ca un cacat infect. Saracutul de el a fost luat gresit, iti dai seama? Daca omora pe cineva, oare il mai compatimeau, sau ii dadeau o muie cat el de mare?

  3. Doar cativa sunt constienti de ce se poate intampla. Pacat este ca cei mai multi ii zic ca este bine si il incurajeaza. Elena Madalina Muche, aia e cea mai proasta. Vorba lui Mihai, mai e si la jurnalism imbecila. Mare e gradina ta, Doamne, dar mai mare e gradina Romaniei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s