Superciocoiiiiiiiii


O veste aflată din declaraţia de avere a domnului L.Dragnea ne-a făcut să ne întristăm. Evident, nu numai noi, ci aproape toată populaţia judeţului Teleorman, în afară de cei 1 – 2 % care nu sunt pesederizati (aşa reiese din sondajele lui L.Dragnea, suntem judeţul cu cei mai mulţi pesedişti pe metru pătrat!). Oricum, nu-i timpul pierdut şi tot judeţul se va da pe brazdă, Dragnea şi pesedistii săi vor fi “câtă frunza şi iarbă”.

Vestea, pe care am aflat-o din declaraţia recentă de avere a domnului L.Dragnea, este că doamna Bombonica Dragnea nu mai este şefa DIRECŢIEI GENERALE DE ASISTENTĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI TELEORMAN. Dânsa, obligată de activitatea intensă a hotelului Turris din Turnu-Măgurele(nu mai pridideşte cu cazarea turiştilor!), doamna Bombonica a lăsat DGASPC Teleorman fără îndrumările sale preţioase. Am spune că este un dezastru pentru copiii judeţului, doamna Bombonica era o mare ocrotitoare a unora dintre ei (de exemplu, cei proprii, care trăiesc într-un lux demn de progeniturile unui ciocoi roşu). Doamna Bombonica a decis că era prea de tot, să fie subordonată lui L.Dragnea în cadrul CJ Teleorman.

Cât a fost şefa la această Direcţie, doamna Bombonica a oferit contracte “cu dedicaţie” firmei Proinvest. Numai în luna iulie 2010, DGASPC Teleorman a oferit peste 100 000 de euro pentru achiziţia de produse alimentare de la firma Proinvest, firmă care are contract de închiriere de spaţiu cu firma Bombonicai. Conflict de interese sau corupţie? Rămâne ca DNA să verifice.Sau nu! via
In plus, se zvoneste prin targ ca domnul Dragnea are in intentie sa cumpere!?! izvorul cu singura apa potabila din oras, pe care sa o imbutelieze si sa o vanda la un super pret alexandrenilor:)
In plus, ca o alta ordine a ideilor, Bugetul Alexandriei a fost blocat! Nu se mai organizează Zilele Alexandriei , se închide ştrandul, nu mai sunt bani de salariile profesorilor si ai angajatilor primariei.Asta intrucat Prefectura Teleorman(condusa de PDL-istul jegos si traseist politic Nitulescu Teodor, un alt mega ciocoi al judetului Teleorman) a atacat în contencios administrativ hotărârea de Consiliu local prin care a fost aprobat bugetul Alexandriei în februarie 2011. Primăria are conturile blocate, nu mai poate plăti salariile angajaţilor şi nici ale profesorilor şi va sista toate investiţiile.via
Eu unul mi-as dori sa vad EXECUTII PUBLICE ale acestor CIOCOII, dar nu orice executii, cin din acelea cu INCRIMINATORI, care sa strige, cu multa emfaza:”Iata, acest nenorocit,care a furat atat de la bugetul local, din banii vostrii, si si-a construit vile si hoteluri,etc”.Pun pariu ca executiile ar avea audienta maxima daca s-ar difuza la televiziune,mai ales daca ar omora toate rudele de grad I ale ciocoilor.In plus, cred ca s-ar vinde foarte bine si locuri, chiar in loja de VIP, de unde se poate vedea cum se scurg materiile fecale ale executatilor, in timp ce mor.
Si nu m-ar mira ca in 10 ani, daca crizele se accentueaza, sa nu se ajunga la asa ceva!

Advertisements

2 responses to “Superciocoiiiiiiiii

  1. Pingback: Alti idioti | Idei si Subterfugii·

  2. Totul adevarat cu exceptia:
    “Si nu m-ar mira ca in 10 ani, daca crizele se accentueaza, sa nu se ajunga la asa ceva!”
    Nici intr-o mie de ani nu vom face nimic…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s