Eroul zilei: Ploaia


Dupa ce a perturbat grav circulatia pe zona Militari-Centru, barbatul de pe stalpul de la Cotroceni a fost convins sa se dea jos.Nu de catre unul din cei 5 mega negociatori, ci de ploaie.Care a negociat la sange: a luat totul si nu a oferit nimic.Pur si simplu a turnat cu galeata, iar protestatarul s-a dat jos de pe stalp.Toate liniile de troleibuz care treceu prin zona au fost anulate sau deviate la depou, iar restul liniilor de autobuze au fost deviate pe un traseu sever abatut de la cel norma, astfel ingreunand-ui atat pe soferi, cat si pe calatori.
Explicatia oficiala:laxativele:Negociatorii au uzat o metoda neortodoxa pentru a-l convinge pe tanarul urcat pe un stalp de iluminat de langa Palatul Cotroceni sa coboare: i-au pus laxative in ceaiul pe care i l-au servit, anunta Realitatea Tv. Insul, care ameninta ca se sinucide, fluturand un pistol, a tinut in priza miercuri, mai bine de sase ore, pana in jurul orei 15, fortele de ordine.

Barbatul a fost luat de pe stalp si dat joc cu autoscara pompierilor. Dupa ce a fost coborat la sol, barbatul a fost preluat de politisti si dus la Sectia 22, pentru a fi audiat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s