TVR o suge, din nou!


TVR suspenda un prezentator pentru ca a vorbit despre “tras in vena” si “furat de portofele” intr-o discutie despre spiritul olimpic din Ferentari.
Prezentator la TVR 2 sanctionat pentru comentarii rasiste despre locuitorii din Ferentari.In emisiune, Pirvoiu a afirmat: “Ambasadorul Marii Britanii spunea ca a descoperit in Ferentari spiritul olimpic. Sa fim seriosi, spiritul olimpic la ce? La furat de portofele, la tras in vena?” Unde sunt comentariile rasiste? Conducerea TVR, in afara de a fura banii publici, nu mai stie altceva.
Iata emisiunea cu pricina:


Din pacate, omul acesta chiar era ok in meseria sa, chiar daca lucra in cloaca infecta numita TVR,de fapt, ar trebui sa se numeasca PCR=Pile Cunostinte Relatii, plus ca acolo comunismul a ramas inca in floare.Vezi:Conducerea TvR vrea ca angajatii sa nu aiba bloguri si nici sa nu scrie pe retelele sociale
Cu ce a gresit jurnalistul in aceasta emisiune? Ca a spus adevarul, ca a fost diplomat?
Vorbele lui sunt calificate joi, intr-un comunicat TVR, drept “inacceptabile”, iar ActiveWatch sustine ca atitudinea lui a fost “vadit rasista”. Lucian Pirvoiu, in nume personal: Declaratiile mele, poate prea dure, exprima o trista realitate (…) Scopul discutiei a fost tocmai acela de a aborda integrarea paturilor defavorizate din cartierul Ferentari.
Mai bine TVR nu ar mai face contracte mai mult decat neprofitabile, pe banii statului roman, cu diverse firme, contracte bazate pe cumetrii: Gen: hai sa luam telefoane cu abonament Orange tuturor angajatilor, ca si asa nu le trebuie.Hai sa luam numai mac-uri, cu toate ca sunt de 5 ori mai scumpe decat orice alt sistem, si nimeni nu stie sa lucreze pe ele, dar sa le luam, ca sa scoata si cumatrul unic importator mac niste bani.Si cate si mai cate contracte din acestea, frauduloase:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s