se poate,nesimtitilor


La fel ca si Doru Iuga,un englez ne dovedeste ca Obezitatea nu e o boala, ci o NESIMTIRE CRASA!

Referitor la URASC OAMENII GRASI.
Replica unui copil, care l-a facut sa slabeasca 80 kg. “M-am simtit de parca m-a lovit trenul”
Neil Richardson (30 de ani) si-a injumatatit greutatea corporala si a fost desemnat persoana care a reusit cea mai spectaculoasa scadere in greutate din 2011.
Barbatul se afla intr-o vacanta in Tara Galilor, cand fiica lui Josie, pe atunci in varsta de 2 ani, l-a rugat sa se joace impreuna cu ea si un baietel. Cel de-al doilea copil a refuzat insa, spunand: “Nu vreau sa stau langa omul mare si gras”.

“Auzind asta si vazand chipul fetei mele, im timp ce ochii i s-au umplut de lacrimi, m-am simtit de parca m-ar fi lovit trenul. Ca greutatea mea sa ma afecteze era un lucru, dar cand mi-am dat seama ca imi afecta intreaga familie, m-am decis sa fac ceva”, povesteste Neil Richardson.

Toate acestea se petreceau in iunie anul trecut, iar odata reintors acasa, britanicul, de profesie asistent social, s-a pus pe treaba. A renuntat la kebab si alte mancaruri nesanatoase si a inceput sa faca mai mult sport. S-a revensat si in fata fiicei, castigand un concurs la care au participat toti tatii elevilor din clasa ei.

“Intotdeauna am fost cunoscut drept ‘Neil Grasul’ – nu era o insulta, ci pur si simplu asta eram atunci. Nu eram foarte nefericit din cauza greutatii mele. De fapt, a fost probabil o consecinta a distractiilor din noptile petrecute cu baietii, care implicau bere din belsug si un kebab in drum spre casa. Nu prea multi oameni ajung la o varsta inaintata cantarind 160 de kilograme si am realizat ca trebuia sa fac ceva, pentru ca imi doream sa fiu alaturi de copiii mei cat mai mult timp si sa fiu cel mai bun tata posibil”, a mai spus Richardson.
Articol preluat din Dailymail

Advertisement

2 thoughts on “se poate,nesimtitilor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s