jet


Exista pe lumea aceasta atatia idioti si intarziati mintal incat unuia care nu se incadreza ii categoria asta i-ar veni chiar greu sa si respire alaturi de acesti subpitecantropi daca sunt mai mult de 2 pe 10 m^2 (metri patrati).

Ca sa fie lucrurile clare, coloratura mea politica nu este nici rosie, nici albastra, si nici portocalie.Este alba.Adica, respinge toate culorile.Ca, de exemplu, cum a sugerat un oligofren, cand eu am scris despre carcotasi ca sunt de cacat, el deduce ca sunt un “pesedist” !?!?.

Dupa cum bine stiu cei “ancorati” in realitate, presedintele CJ Arges a fost arestat preventiv pe motiv de frauda, etc. De la PSD omul. La aflarea deciziei curtii care a hotarat emiterea de mandat pe 29 de zile, personajul in cauza face accident cerebral, iar o zi mai tarziu este operat pe cord deschis, la Bucuresti.Seful ambulantei Arges, un membru PDL, in urma probabil a reactiilor politice si din presa, primind alta comanda politica, vine si declara, vezi doamne, ca nu a fost nimic, doar un lesin.Total de asteptat, si pe Adrian Sobaru au incercat sa il scoata nebun. Tipic politic, tipic PDL-ist.
Nu vreau sa spun ca e mai bine cu unii sau cu altii, politica este o mocirla.Dar vreau sa spun ca am fost oarecum surprins de un imbecil din presa, cu arfe de blogger, care vine el si zice cat de cacat e presa ca prezinta acest caz ca un fel de scoatere din belea a infractorului, si a influentare a justitiei!?! , in loc sa prezinte evenimente foarte importante cum ar fi miscarile de strada din Egipt!!!!

Pai ba, cacatule, e mult mai important ca se incerca eliminarea de catre partidul aflat la putere a polilor de opozitie din teritoriu, in scopul pregatirii alegerilor care urmeaza in 2012.Ma doare fix in pula de Egipt, mai mult decat sunt relatate evenimentele de acolo chiar nu e nevoie. Durerea e in tara bai PDL-ist lingau.
Acest Patrick André de Hillerin cred ca traieste in lumea lui Traian Basescu, a analfabetei de fie-sa, si a virmilor de la putere, in special PDL.Nu exclud deloc viermii din opozitie, sunt pline si celelalte partide de ei, dar nu ma intereseaza sa extrapolez pe tema.
Ma intereseaza argumentul tau vis a vis de relatarea acestui caz de catre presa romana, evident referindu ma aici la A3 si Rtv, nu LABE1 TV sau 10Tv, ori la Evz sau Rl, poli ai presei cu limba moale in ceea ce priveste PDL.

Prin urmare, ma indigneaza comenzile politice date la orice nivel, in speta aceasta in justitie.Ei doreau doar sa dea un mesaj opozitiei cu aceasta arestare(total inutila, indiferent de gradul de vinovatie al presedintelui CJ), insa totul a luat o alta turnura odata cu atacul cerebral.

Si sunt mai mult decat penibil trepadusii puterii care vin ei si bagatelizeaza, gen Gabriel Popa, o materie fecala umblatoare, la fel ca si acest patrick@pah.ro, de profesie rama.Evident, rama nu este singulara, are destui comentaci la fel de “dezvoltati” mintal ca si ea, printre care am constatat cu foarte mica surprindere ca se afla si un alt mare distrus al zilelor noastre, Camil Stoenescu.
Ma doare pentru ca normalitatea actuala nu coincide cu cea pe care mi-o imaginez eu, ideatic.
Ma doare ca acest lucru se datoreaza, in destul de mare masura, oligofrenilor imprastiati ca viermii prin aceasta fecala perpetua de situatiune socio-politico-economica.
Ma doare ca nu sunt vocali cei care ar putea fi considerati tehnocrati si cei care poate ca ar avea capacitatea de a schimba ceva in bine.
Ma doare ca traiesc numai printre retardati, care daca ar mai putea candida TB inca o data, l-ar vota.
Zici jumatate din populatia Rromaniei si tragi apa.Jet!


5 thoughts on “jet

 1. Nu ai inteles nici pana acum ca pe oamenii astia, sau, rame cum ii numesti, nu o sa ii poti schimba in vecii vecilor? ca de cand au iesit pe gaura mamii lor nu au avut mai mult de 2 neuroni, si ca unul a sucombat pe drum?
  lasa-i in durerea lor si in sferele inalte din capul lor de schizofrenici in care se invart

 2. e clar ca iti place sa scrii si e si mai clar ca viata ta sociala lipseste cu desavarsire si ce e cel mai trist e ca ai un blog si ai un limbaj proaspat scos din puscarie.

  Iti mai scriu inca o data, cauta pe net Legea 555 din 2 decebrie 2004 sa vezi si tu cine a vandut tara bai cap de pula.

  Daca a-ti gandii si voi situatia putin mai mult a-ti vedea ce au facut si cei dinaintea lor capete de lemn ce sunteti voi. Nu poti sparge un PIB in 4 ani.

  Folositi-va neuronii si demonstreaza-i la maicata ca nu esti un esec lamentabil.

 3. ma lasi ma cu d-alde pulea spataru? cine cacat a auzit de nulitatile astea? le mai futi si link, ca sa le faci reclama.da-i in mortii lor de facuti din laba si carati de musca.chiar asa ai ajuns sa te cobiri la mintea astora?

 4. uite ca nici nu ma mai cobor, de exemplu celui care a comentat inaintea ta nici nu am sa mi mai raspund, din simplu motiv ca e un oligofren care nici nu stie sa ortografieze corect limba romana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s