boc poc


Un angajat al TVR s-a aruncat de la balconul Parlamentului: “Aţi luat mâncarea de la copii!” Felicitari pentru curaj Adrian!


Un bărbat s-a aruncat intenţionat de la balconul din plenul Parlamentului. Se pare că persoana este un angajat al TVR şi înainte de a se arunca a strigat “Aţi luat mâncarea de la copii!”. Acesta are un tricou pe care scrie “Ne-aţi ucis viitorul”. Accidentul s-a produs cu câteva clipe înainte de discursul premierului Emil Boc.

La scurt timp după producerea accidentului, la faţa locului a venit un echipaj medical de la SMURD, care îi şi în acest moment primul ajutor bãrbatului. Acesta sângereazã puternic în zona capului şi dupã ce va fi stabilizat, urmeazã sã fie transportat la spital.

* Prima pagina
* STIRI
* Politic

LIVE DIN PARLAMENT! UN BARBAT S-A ARUNCAT DE LA BALCON!
Embed:
acum 34 minute
0 comentarii
Pro TV
Yahoo mail Send to friend Print Increase font size Decrease font size Contact Trackback

CLICK AICI PENTRU LIVE! Parlamentarii dezbateau motiunea de cenzura, cand un barbat s-a aruncat de la unul dintre balcoanele Camerei Deputatilor, strigand “Boc, ati luat drepturile copiilor!”. IMAGINI SOCANTE! VEZI CUM S-A ARUNCAT!
tAGurI: motiuni de cenzura, legea cadru a salarizarii, Parlament, Guvern, Emil Boc

Tanarul, angajat al televiziunii publice, a cazut pe mesele parlamentarilor care se aflau sub balcon. Barbatul sangera puternic in zona capului, se pare ca are si o fractura de gamba. A fost stabilizat de echipajul SMURD care a sosit la fata locului si dus la Spitalul Municipal.

In timp ce era scos pe targa, tanarul striga “Libertate!”.

Barbatul s-a aruncat chiar in timp ce premierul Emil Boc se pregatea sa tina un discurs. Inainte de a sari, el i-a strigat sefului Guvernului: “Ne-a lasat fara pensii si salarii!”.

Locul in care a cazut este plin de sange, iar prima reactie a presedintelui de sedinta, Mircea Geoana, a fost sa strige de la microfon pentru apelarea serviciului de urgenta 112.

Sedinta a fost intrerupta imediat, iar unul dintre deputati, care este medic, i-a acordat victimei primul ajutor.

Motiunea de cenzura pe asumarea Legii cadru a salarizarii.

Cu cateva zile inainte de finalul anului 2010, opozitia incearca “imposibilul”: adoptarea motiunii de cenzura, initiata pe legea-cadru a salarizarii.

Ce-i drept … sunt foarte putine sansele ca acest document sa fie adoptat, iar Guvernul Boc sa fie demis, din cauza majoritatii pe care o detine in Parlament coalitia guvernamentala, formata din PDL, UDMR, UNPR si minoritati.

De altfel, premierul Emil Boc a si declarat in aceasta dimineata ca nu are niciun fel de emotii pentru rezultatul votului.

In 14 decembrie, Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament pe cele doua legi privind salarizarea.

Deputatul PSD Carmen Moldovan a prezentat, luni, in Parlament, motiunea de cenzura a opozitiei depusa la asumarea raspunderii Guvernului pe legea cadru a salarizarii.

In acest document, opozitia face apel la toti parlamentarii sa voteze impotriva legii salarizarii pentru “a stopa abuzul de putere” al Executivului.

In motiune se afirma ca asumarea raspunderii Guvernului este imorala, iar legea salarizarii are grave deficiente si produce efecte economice grave.


One thought on “boc poc

  1. .Adrian Sobaru b rbatul care a s rit de la un balcon din Parlament a fost operat in aceast diminea la spitalul Universitar din Capital .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s