SRI, sex, si implanturi


Eu unul nu pot sa citesc asa ceva.Pur si simplu ma pierd printre randuri si baleez sus-jos pana nu mai pot.

Na poftim:
New Home May 2010 123.000 euro Romanian Secret Police Monster SRI Tortures Me Psychiatric And Sexual Torture Using SECURITATE CEAUSESCU PSYCHIATRIC ASYLUM FREQUENCIES I Cannot Live With Any Girl I Want To Die Never In History So Terrible Pain And Despair .
incredible for 2010 year for the first time, from exact date 7/8 jan 2010 romanian secret monster always enter with his personal and very secret radio life asylum ceauescu securitate frequencies on my sexual organs, command them, command my errection or takes complete my errection without any feel of pain, command my ejaculation, sometimes makes a quickly ejaculation without any feel of pleasure and I have sometimes, obviously controlled pain on nerve region or ejaculation region,

Nu-mi dau seama daca is this for real…eu cred ca mai dement ar fi unu care sa scrie asa ceva la misto decat unu’ care chiar sa creada.
E lumea amarata…
Mai mult pe http://mihaireal.blogspot.com/
Ceea ce e amuzant de trist este ca omul asta CHIAR EXISTA, nu e vreo metoda de amuzament a vreunui pustan:


16 thoughts on “SRI, sex, si implanturi

 1. …in primul rand nu ma lasa sa traiesc deloc, nu pot munci nimic si mai ales nu pot trai cu o fata in noua mea casa…
  …asta imi repetau intruna in neurofonii din urechea dreapta ca-mi fac si astea sunt implanturile si vedeam ca exact asa patesc cu sex-ul ce sa stiu eu…
  …de ce nu zici ca pe trilu am de la vreo 30, 40 de fete vreo 2500 de pagini de comentarii si alte mii de mesaje intr-un an si exact asa cum am scris la profil ma distrez cu ele pe net, de ce nu zici ca am de trei sezoane toate abonamentele la rapid postate si am mers la meci pe giulesti facut praf de nu nimeream poarta stadionului, umblam pe podul grant, am postat ca sunt membru cotizant al ligii suporterilor iar la craiova cand ataca stiinta nu puteam sa inteleg nimic si am urlat si am injurat arbitrul sa ne dea 11 m, ai si cnp-ul meu pe ab si adresa exacta si numele si tot exact,
  …n-am atpit de 2 nopti si ascult robotii lor intrunai, acum intra pe penisul meu, mi-l fac de 3 cm in stare flasca si repeta intruna, nu poate trai, nu poate trai, il are de 9 cm i-a oprit cresterea copil si foarte tanar, iar eu le repet intruna in emitatorii din gat, esti foarte destept, un bou s-a folosit de implantul tau din cap si te-a facut sa sugi p-la si sa te f-ti in c-r, iar ei repeta intruna ca ma tin in azilul cel mai jegos, ma fac praf, ma ajuta, ma fac praf, ma ajuta, cum de vreau si eu femei in azilul cel mai jegos, nici una n-o sa am si ma fac radio sa urlu de durere cand vad o poza de fata etc…

 2. …a venit politia acasa la mine si am dat declaratia ca daca imi dau foc in piata universitatii trebuie sa descopere cu ajutorul celor mai tari din toate serviciile secrete cei mai mari criminali din istoria romaniei care imi fac asa ceva..

 3. …eu ce-am scris, am scris cu cea mai mare scarba ceea ce patesc eu, si nu schimb nimic ca mi-e sila, …da, da, pentru tortura psihiatrica cu implanturi radio, trebuie tratament psihiatric…ai dat exemplu trilu, ai incercuit, si nici umor n-ai. …

 4. Îmi pare rău că nu crezi ce spune Mihai. Şi Ecaterina Nicorescu, din Bucureşti, cart Dămăroaia, este victimă- cobai a torturii la distanţă cu arme cu energie dirijată şi arme psihotronice..

  Acum, chiar în prezentul nostru este o realitate BANDA ZONA aşa se chiamă bandele criminale de tineri psihopati echipaţi şi antrenaţi de SRI în tehnici de hărţuire şi tortură la distanţă cu arme cu energie direcţionată şi arme psihotronice.
Despre acte cu cip şi ciparea oamenilor este isterie pe internet dar despre BANDA ZONA nu vorbeşte decât Eufrosin.
Controlul individual se poate face fără cip. Pt controlul maselor ar putea fi util cipul dar pt controlul individual nu este nevoie de cip.
În România sunt tot mai multe victime ale torturii la distanţă care se face fără cip; nu mai trebuie să trecem cu vederea că România este inclusă într-un plan sofisticat de distrugere. Programele bestiale de experimente şi tortură la distanţă cu arme cu energie direcţionată şi arme psihotronice care se pun acum pe un număr de români, foarte curând pot fi puse pe tot mai mulţi români.
  Scanarea si citirea gândurilor se poate face fără cip.
Ca de obicei, când presa anunţă că ceva este ” posibil”, dar într-un stadiu incipient, realitatea este ”puţin” diferită.
Scanarea şi citirea gândurilor se face demult, cu ajutorul unor receptoare ultra-sofisticate, de la mare distanţă.
Creierul emite constant un câmp electromangnetic, care poate fi receptionat şi decodat cu ajutorul programelor specializate, încât pe monitorul computerului, să apară exact ce gândeşte omul în timp real.
Agenturile practică de mult chestia asta, pentru a fura ideile unor inventatori direct de la sursă, a verifica loialitatea comandanţilor militari şi-a altora aflaţi în poziţii cheie, dar ce-i mai rău, pentru a ‘intra’ în mintea dizidentilor, violandu-le orice urmă de intimitate, în acest fel. Mizeria asta e de regulă cuplată cu tortura cu microunde, aplicată de la distanţă incomozilor lucru pentru care serviciile sponsorizează bandele civile infracţionale.
Nu e nevoie de cipuri, ci doar de o drăcovenie care încape într-o servietă, să nu mai spun că aceeaşi lucruri sunt replicabile prin sateliţii de spionaj la care toate ţările NATO au acces.
Cam asta-i secretul cel mare al democraţiilor vestice: pot omorâ şi chinui oameni în mod complet nedetectabil şi îi pot ”programa” pentru a comite fapte reprobabile, fără ca aceştia să îşi dea seama de aceasta.
  Oameni care se află sub tortură psihotronică, se plâng de tendinţa de a face anumite lucruri care nu sunt în caracterul lor în pofida voinţei proprii.
  Mijloacele crude de acum 50 de ani, implicau tortura ”hands-on”, pentru a rupe psihicul omului, ca apoi să poată fi manipulat după plăcere.
  Tehnologia incredibilă din ziua de azi, conferă torţionarilor puteri sporite, fără a trebui să miroasă măcar sângele omului, ci părând că joacă un joc video interactiv.
  http://mdzr.blogspot.com/2008/08/serviciile-secrete-si-crima-organizata.html
  http://eufrosin.wordpress.com/2010/04/08/interviu-cu-seful-sri-ii-dezvaluirile/#comment-8268
  http://eufrosin.wordpress.com/2010/06/17/un-rau-imens-este-perpetuat-in-romania-chiar-sub-nasul-nostru-veti-deveni-dvs-urmatoarea-lui-victima/
  http://eufrosin.wordpress.com/2010/10/18/ce-mai-scoate-pe-tapet-adunarea-comisiei-trilaterale-un-ofiter-dgia-continua/
  http://m.mediafax.ro/externe/multe-tari-practica-tortura-desi-au-semnat-o-conventie-impotriva-acesteia-7506914/comentarii/
  http://www.cotidianul.ro/124311-Vineri-Mos-Teaca-si-a-facut-inca-un-serviciu-secret
  https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?14743.15
  https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?14743.45 mărturia Ecaterinei N

  Eu sunt Ecaterina N din cazul Ecaterina N cunoscut pe internet şi sunt torturată la distanţă cu arme cu energie dirijată + arme psihotronice. Ce îmi face mie îi face şi mamei mele în plus pe ea o vomită, adică suntem chinuite pt experimente + antrenamente la nivel de orgie+ punerea pe ‘on’ să zic aşa a unor device-uri care au fost deja vândute şi trebuie făcută demonstraţia de pornire şi funcţionare cu care ei fac o f mare afacere. Pe internet scrie despre o afacere de vânzare a unor arme cu energie dirijată cu care se vomită în grup, cei care ne torturează pe noi, au o afacere cu o armă magnetică conductivă cu f multe posibilităţi dintre care încarcă şi descarcă din maţe. Ne-au modificat şi ne menţin sub control psihotronic, la fel ca şi pe vecini. Ea este într-un stadiu f grav cu paralizii ale intestinelor şi paralizii extinse f grave ale creierului. Nouă şi la un amic, ni s-a indus o afecţiune gravă a creierului şi aşa otrava concentrată, diferite toxine în cantităti f mari inserate în anus prin diferite radiaţii, taie adânc pe creier, aduce în suferinţe groaznice creierul, unele inserţii încinse intoxică f rău pe loc tot corpul şi distrug creierul în suferinţe groaznice. Sunt f multe victime ale torturii la distanţă în Ro de care toată lumea ştie, dar nu ne ajută nimeni să scăpăm, noi am fost estorcati de sume mari de bani de care am făcut rost vânzându-ne casele şi până acum nu ne-a ajutat nimeni să avem viata mai suportabilă, măcar, dară-mi-te să ne ajute cineva să scăpăm.

 5. Ecaterina, si ce are cu voi de va face asta? Si cine anume de la SRI? ce institutie sau directie informativa care tine de sri se ocupa cu asta?

 6. Nu uita vorba aia: ‘Dacă eşti nebun, nu înseamnă că nimeni nu are nimic cu tine’, adică putem fi nebuni, ‘oligofereni’ şi să aibă şi cineva ceva cu noi în acelaşi timp.

  Iar în cazul meu, al lui Mihaireal şi al tuturor victimelor care există, viaţa ne este dată de Dumnezeu, la fel ca şi ţie şi la toată lumea.

 7. Uite tu care totuşi ai mintea deschisă şi dovedeşti cu fiecare cuvânt că eşti f deştept, ‘greg’, are 5 grupuri de victime din usa, şi a creat un grup şi pt Ro şi europa, pt a dovedi că Ecaterina28, mihaireal şi mulţi alţii, nu sunt oligofreni. Când vei fi atacat de la distanţă, să nu îţi fie ruşine şi să te înscrii în grupul din Ro şi în grupul din europa. Şi dacă întâmplător şi alte victime sau oameni care vor să ajute, mai citesc blogul tău uluitor care debordează multă inteligentă, te rog lasă adresa lui ‘greg’ mothership010@yahoo.com, pt a lua legătura cu el şi a se înscrie în toate listele de aşteptare care există pe internet, ‘greg’ spune, nu eu, că tot trebuie să se termine cu asta.

  Mulţumesc pt amabilitate,

  Ecaterina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s