De ce nu ma mai uit eu la Tv


De cam 5 sau chiar 6 ani aproape, eu nu mai obisnuiesc sa acord decat cateva ore pe an maxim “ochiului magic”, adica televizorului.

Recent, mai urmaresc doar emisiile Realitatea TV, si Antena3, pe webcast, si, cand am chef, si la TV.

Nu ca as vrea sa ridic in slavi cele doua televiziuni, dar sunt singurele din Romania la care mai ai cat de cat, ce vedea.In rest, vai “shamar”!

Nu ne ajunge ca suntem un neam de cocalari si manelisti in ceea ce priveste grilele programelor de televiziune, dar, de ceva vreme, suntem o tara de Rromi, adica de ciori imputite tigani.

Adica, butonand intre RTV si A3, pentru ca nu stiu unde e una si unde e alta, intrucat nu ma uit, iata ce constat, cu stupoare:
Pe OTV e o emisiune dedicata minoritatilor rome, in caer se vaita reprezentatul nu stiu carei organizatii ca vei dhuamne, tiganii(romii, ii numea el) sunt discriminati.Zau daca eu ii discriminez: I-as baga pe absolut toti in niste cuptoare fara discriminare.Jur!
Un buton mai incolo, pe Prima TV(postul acela tv de cacat ca si kitsch kiss fm, din care trust fac parte amindoua), era nu stiu ce emisiune de gatit sau de plm, in care ni se prezentau arfele lui Florin Bursuc sau cum mama ma-sii il chema pe tiganul ala manelist, atunci cand mergea la cumparaturi, si aerele sale de mare bogatan care ii juca pe vanzatorii romani pe degete, iar un grasan comenta toate astea in fata unui laptop.
Booon, dau mai incolo, ca prima tv si vedetele de acolo, ca si cei de la Kiss FM nu merita nici macar sa tragi apa dupa ei.
Vine Kanal D, cu acces din rect.Pardon..drept la tinta…cu Madalin Ionescu, unde era prezentat un caz al unui copil care si-a salvat mama:o boratura de cioara care , cantand manele tot pt aurolacul ala de Bursuc, si-a ajutat mama(o tiganca bolnava din urma nu- stiu-cator avorturi|futuva-n gura sa va fut de ciori) sa isi ia medicamente: incercati Zyklon-B!!! Sunt cele mai eficiente medicamente contra daunatorilor colorati.
Schimb si de aici, si, pe Pro TV, nu stiu ce serial sau emisiune STATE DE ROMANIA, culmea, tot despre CIORI.(TIGANI).
Pe alt canal mai e o telenovela inima de tigan, dar imi scapa, cred ca tot pe canalul ala de fecale prima tv.
Concluzii:
1 Nu merita sa platesti abonamentul la cablu
2 Suntem o tara de ciori tigani, in mod oficial.

Institutiile abilitate care se ocupa cu SECURITATEA NATIONALA, in loc sa se uite de texte si opinii cu discriminari etnice si rasiale, mai bine ar lua masuri in acest sens, enuntat mai sus.
Sau si pe voi tot banii tiganilor va dicteaza?

3 Eu unul, ca roman, ma simt discriminat de programele TV.


2 thoughts on “De ce nu ma mai uit eu la Tv

  1. In sfarsit, un om de aceeasi parere!! 😉
    Si mie care imi zice lumea “rasista”… Hmmm
    Eu i-as gaza. Fara discriminare. SI mici, si mari, si de aici, si de dincolo, toti!!!

    Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s