crezi ca ii pasa cuiva?


Crezi ca ii pasa cuiva de tine? Crezi ca exista vreo persoana pe lumea asta careia sa ii pese daca tu mori in secunda urmatoare?
Da, poti sa vii cu argumente de genul: sotiei mele ii pasa, parintilor mei le pasa, prietenilor mei le pasa daca imi e rau, daca sunt bolnav sau daca am murit.
Dar…stai si priveste din ce punct de vedere le pasa: le pasa fiindca esti sotul/copilul, prietenul lor.Nu din alt motiv.Iar asta implica faptul ca tu le dai ceva, de care ei se vor lipsi prin trecerea ta in nefiinta sau acel ceva va fi degradat odata cu ranirea ta grava/imbolnavirea, etc.
Sotiei ii va parea rau ca nu mai este iubita si nu mai are cine sa o ingrijeasca, prietenilor le va parea rau ca nu le mai este oferita prietenie, sau companie, iar parintilor le va parea rau fiindca nu mai au unde sa isi proiecteze sentimentele in ceea ce priveste continuitatea muncii lor.
Prin urmare, oamenilor le pasa de ce au de castigat de pe urma ta(chiar daca pt unii asta se intampla la modul subconstient), si nu de tine.Nimanui nu ii pasa daca mori sau daca traiesti.Nimanui pe lumea asta nu ii pasa de tine.Dar stai….si tu esti exact la fel……iar asta ne defineste ca mamifere…..ba , mai mult…ca oameni.
Sa fii mai OM!


5 thoughts on “crezi ca ii pasa cuiva?

  1. aici te contrazic…
    sunt oameni printre oameni! dupa un n numar de ani petrecut cu o persoana anume, te atasezi atat de tare, incat nu concepi sa se intample ceva grav cu respectiva persoana. pentru ca daca s-ar intampla, tu n-ai mai fi acelasi. o parte din tine ar fi rupta, si nu pentru ca “nu ar mai avea cine sa te ingrijeasca”, ci pentru ca o parte din sufletul s-ar duce cu ACEA persoana.
    nu stiu daca m-am facut inteleasa, cert este ca DA, cuiva anume II PASA!
    sanatate! 🙂

  2. ba,imi bag pula-n el de kostel si de adi stroe fara dintzi in gurza.Imi pasa numai sa-mi bag pula-n voi da zdrente ce sunteti si imi pasa asa mult de voi incat daca ati muri,m-as caca pe fetele voastre da amarati retarzi psihici,bagami-as pula-n voi de schizofrenicii dreaqu!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s