Mihai Constantin nu mai e vocea Europa FMVocea care a consacrat Europa FM, in ultimii 10 ani, nu mai este, din cauza unor neintelegeri intre M.Constantin si trustul care detine Europa FM,Lagardere.

Pacat, mare pacat.

Mihai Constantin, pentru cei care nu stiu, a fost Ionica din Liceeni, si, cel mai nou rol al sau a fost al sefului inchisorii din:Eu cand vreau sa fluier, fluier.

Aceasta schimbare a survenit fara niciun fel de anunt sau comunicat, lucrurile petrecendu-se in tacere, in speranta ca E.Fm va avea cat mai putin de suferit, insa fanii adevarati au sesizat din secunda 2 modificarea:

“Odata cu schimbarea lui Mihai Constantin, EuropaFm ramane fara identitate.”, spune emi2089 pe forumul radioului.

Un alt ascultator fider, radu1979, spune, printre altele:“nu inteleg de ce l au schimbat. indiferent de pretentiile lui mihai c. eu sunt convins ca ar fi avut intelepciunea de a gasi o solutie. cred ca este cea mai mare pierdere europafm. cred ca acest post se poate lipsi de un DJ dar de identitate nu!”Iata si un interviu din 05 martie 2010 la emisiunea interviurile europa fm
click aici


2 thoughts on “Mihai Constantin nu mai e vocea Europa FM

  1. sunteti postul meu preferat…..pt mine nu exista alt post de radio sa indeplinesca cerintele decat voi….pakat pt mihai…..pastrati l, fara el nu mai sunteti europa fm in totalitate…conteaza si el acolo suficient de destul de extraordinar de mult

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s