Mircea Cărtărescu: “Nu am făcut sex în doi, deşi mi-am dorit mult asta!”


Mircea Cărtărescu a participat la Salonul de carte de la Slobozia, unde a răspuns întrebărilor adresate de cei veniţi să cumpere sau să vadă care sunt cele mai recente titluri apărute pe piaţă. Astfel, cineva mai îndrăzneţ l-a întrebat pe scriitor dacă a făcut vreodată sex,asemenea personajului său din volumul “De ce iubim femeile”. Răspunsul autorului a fost că, deocamdată, nu a experimentat acest lucru, deşi s-a gândit adesea la el.
Scriitorul a continuat apoi să vorbească despre sex şi dragoste. “Sexul este frumos atât în forma sa soft, adică dragostea, cât şi în varianta hard, cu tot ce presupune ea. De asemenea, nu aş vrea să supăr vreun bărbat prezent în sală, dar o spun cu toată convingerea că femeile sunt partea bună a umanităţii, pe când noi, bărbaţii, suntem prea plini de hormoni, pentru a fi buni”, a conchis omul de litere laba.sursa.

Adicatalea, femeile, ca cele inchipuite de labagiul congenital Ca-ca cartarescu, nu numai ca nu exista, dar nici macar nu au hormoni.Ele se ghideaza dupa altceva probabil ,nu ca restul mamiferelor de pe Terra.


2 thoughts on “Mircea Cărtărescu: “Nu am făcut sex în doi, deşi mi-am dorit mult asta!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s