inca una de cacacartarescu


MAMUTUL LABAGIU ŞI SLAB DE MINTE MIRCEA CĂ-CĂ-CĂRTĂRESCU
În fiţuica lui George Păunescu (ascuns după fi-su, Bobby), “Excrementul zilei”, idiotul congenital Mircea Că-că-cărtărescu se spîrcîie împrăştiat, încercînd să se spele pe mîinile alea lungi (pentru care colegii de şcoală îl porecliseră Mamutul) şi să arate că el n-are nici o treabă, cu nimeni.

Uitaţi-vă ce scrie dobitocul ăsta sîrguincios, desigur, dar ciugulitor de pe la alţii şi fără talent: “Nu mai vreau să vorbesc cu miniştri (?!), nu mai vreau să mă sune televiziunile, nu mai suport imbecilităţile de pe forumuri, nu mai pot accepta să-mi umplu viaţa cu păpuşile de cîrpă ale unui Muppets Show: Geoană, Năstase, Băsescu, Ponta, Antonescu, Vadim, Patriciu, – ce-au oamenii ăştia cu mine şi eu cu ei?”. El fiind cine? Un rahat cu ochi. Un imbecil congenital, prostit de prea multă onanie. Dar, ce-i de curul lui nu se poate povesti! I-a băgat în capul ăla diform Nicolae Manolescu că e… genial (?!) şi de atunci nu se mai înţelege nimeni cu el: circulă prin lumea largă, ţine conferinţe (?!), lansează cărţi, dă interviuri, îşi plasează mutra aia cu falcă de galoş prin tot felul de vitrine şi publicaţii, ce mai, face pe vedeta! El se crede supra-omul lui Hitler, din moment ce despre cei pomeniţi scrie aşa: “Cînd scena e invadată de fiinţe atît de evident inferioare moral şi intelectual” (?!). De ce-o fi mă, tîmpitule, Vadim “inferior moral şi intelectual”? Cui? Ţie? Lumea rîde şi scuipă-n sîn! Nu ţi-e ruşine, Că-că-căcăciosule? În vreme ce porcul de Băsescu se screme, de 3 ani, să-i retragă lui Vadim decoraţia Steaua României (pe care nici măcar nu i-a dat-o el), pe tine te-a decorat, personal, chiar cu Steaua României, după care l-ai pupat în cur ani de zile. Iar, acum, îi bagi în aceeaşi oală pe Vadim şi pe un gunoi ca Băsescu… Tu fiind cine? Zero barat! Nu rămîne nimic după tine, aşa-zisa ta literatură fiind o făcătura prolixă, de impostor.
Dar, de ce se leapădă Mamutul de toţi? Fiindcă, atenţie, el se retrage în munţi! Unde? Pe Himalaya? Pe Mont Blanc? Pe Ararat? Pe Kilimanjaro? N-aţi ghicit. Pe Cornăiţa! “Aşa încît plec în nord ca să uit, fie doar şi pentru 10 zile, de toţi şi de toate. Să mă văd cu prietenii, să citesc poezie, să urc pe Cornăiţa…”. E clar că băiatul e plecat cu sorcova. Dar, de ce nu se spînzură, dacă s-a săturat de toţi şi de toate?
Explicaţie poză: Lingăul impostor Mircea Cărtărescu se desparte de binefăcătorul său Traian Băsescu, făcîndu-se că e supărat pe întreaga clasă politică…


One thought on “inca una de cacacartarescu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s