caca


Stateam azi pe tron si citind programul TV dau peste o mizerie de print:

“Cronica Carcotasilor prezinta Marele Circ de Stat. Doamnelor si domnilor, intra in arena trupa de contorsionisti TrioAntena. Maestrii spagatelor, Badea, Gadea si Ciutacu sunt mai elastici ca elasticul. Va vor convinge imediat ca ei chiar nu au coloana vertebrala. Carcotasii plonjeaza din nou in circul national. Din 23 august Huidu, Ganiusa si Paraschiv fac triplu salt mortal, dimineata la Kiss Fm”.

Ok, lasand la o parte faptul ca cei doi nu sunt deloc in stare sa produca o emisiune(televizata-ca aia de la radio nu se poate numi emisiune, cum nici kitsch fm nu se poate numi radio) live(au incercat o data si le-a iesit din parti, au dat numai chix), nu sunt in stare nici macar sa mai produca o emisiune.

Emisiunea lor se adreseaza preadolescentilor prebubertini cu tenta de handicap mintal, chiar cu retard mintal serios in cazul emisiunilor de la Kitch fm (Kiss Fm), nu mai are haz de 9 ani si ceva, iar asa zisele glume sunt mai mult decat nesarate.Pe langa faptul ca ei insusi promoveaza scabrozitatea pe care tot ei o condamna(eram la masa de duminica si din greseala cineva a dat pe prima tv, si cretinii aia doi:Huidu si Gainusa-(muidu si muinusa) faceau numai glume despre materii fecale, asta pret de peste 60 de secunde, pana cand am reusit sa schimb canalul, ca sunt sigur ca ei au continuat sa manince rahat in continuare.

Ciutaci nu prea imi place, desi se vede ca omul a citit la viata sa, insa Gadea si Badea, care mai au si ei scaparile lor, nu se compara cu Fecalasii(Carcotasii) din niciun punct de vedere, de la stilul de emisiune pana la mentalitate.Pana una alta, Gainusa si, mai ales Huidu(care niciodata vocea sa de adolescent intrat la pubertate-“magar lesinat” nu a fost nici pe departe una de radio) ar trebui sa stie cand sa se retraga din media: nu se mai uita decat labarii la emisiunea lor expirata, iar kiss Fm nu mai este ascultat de foarte mult timp decat de adolescenti cu probleme psiho-emotionale sau de retardati mintal, ca si cei care fac emisiunile la kitch fm.


2 thoughts on “caca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s