comunicatedepresa


Unul dintre cele mai cretinoide site-uri pe pe www-ul romanesc

il reprezinta comunicatedepresa.ro.Nu neaparat ca inutilitate(acesta fiind o simpla sursa de spam zilnica, fara sa afli ceva util, doar niste reclame platite ale firmelor care au cont pe bani acolo).

Smecheria cu site-ul consta in felul urmator: exista cont gratit si conturi platite.Ala gratuit are scopul numai sa te atate sa-ti completezi o sumedenie de date, desi teoretic ai dreptul la un comunicat de presa gratuit pe luna.
Un comunicat care nu iti este acceptat niciodata, pe motiv ca:

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor comunicatedepresa.ro.
Comunicatul publicat de Dvs. nu poate fi validat – deoarece nu se incadreaza in standardele unui comunicat de presa (acesta este prea scurt). Recomandam detalierea serviciilor oferite/ domeniului si activitatii firmei reprezentate de Dvs.

De asemenea, recomandam evitarea inserarii termenilor precum “reduceri”, “discount”, “preturi” in principal in cadrul titlului si a primului paragraf.

Pentru optimizarea activitatii Dvs., avem rugamintea de a reformula si retrimite comunicatul.

Va invitam sa utilizati serviciile oferite si sa ne contactati in cazul in care necesitati informatii suplimentare sau asistenta.

este mesajul standard trimis fraierilor care se obosesc sa scrie (mai mult din curiozitate) un comunicat pe site-ul lor eminamente inutil.Ne indeamna la retrimiterea materialului, dar, pac, surpriza, chiar daca nu a fost validat comunicatul initial, nu mai ai dreptul sa trimiti altul gratuit, ci doar trecand la unul din pachetele platite, care nu sunt deloc ieftine, si sunt platibile lunar, nu per spam comunicat.
Alteori, nici mesajul standard nu iti este trimis, ci pur si simplu nu iti este validat comunicatul, iar daca te obosesti sa le scrii ceva, smecherasii iti spun ca, din pacate, comunicatul nu s-a trimis, neffind salvat in baza de date, asa ca ne sugereaza sa mai trimitem o data.Surpriza, si de aceasta data nu mai avem dreptul, caci iar a expirat numarul de 1 comunicat pe luna!!!!Pai cum asa, daca nu s-a salvat in baza de date, ar trebui sa nici nu exciste, prin urmare sa nu fie nici contorizat.
In fapt, aceste subterfugii nu reprezinta decat o metoda meschina a unor smecherasi de a te determina sa treci la niste pachete platibile lunar de sute de ron, pentru ca ei sa trimita mesajul tau in casuta de mail a unora sau altora, direct in casuta de SPAM. Servicii profesionale :)) Hai siktir.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s