rautate


Un lucru mai mult sau mai putin cunoscut despre tara noastra, mai precis despre uamenii din tara noastra este acela ca, in sud, uamenii sunt mult mai rai decat in alte zone ale tarii.

Invidia, rautatea, ranchiuna si ura sunt caracteristici comune ale uamului, in general, dar acestea sunt net mai “vocale” si pronuntate in zona de sud a tarii noastre: Teleorman, Olt, Giurgiu si chiar Bucuresti.Aici resentimentele sunt generalizat de native sau nativ de generalizate.

Vine natural adica, prin nastere, sta scris in genele oamenilor, nu este numai o chestiune de mediu si educatie.

Multi ar spune ca “sa moara si capra vecinului” este o expresie datorata comportamentului si atitudinii sudicilor, sau..”sudenilor”.

Fete ahtiate dupa bani si care nu stiu nimic altceva decat sa barfeasca, baieti pusi pe facut rau oricui ii e mai bine decat lor(si nu numai), educatie in general precara, mediu preponderent rural, chiar si in urbi.

In sud lipsa profesionalismului si duplicitaritatea sunt la putere.Tarani prosti si taranci proaste,insa nu in sensul consacrat de taran, ci in sensul despre care am vorbit in urma cu doi ani, aici.

Minciuna si rautatea fac un duo macabru si scabros in aceasta zona, de sud, a Romaniei.

Mai sunt si oamenii aceia, care vorbesc de rau pe cineva, cu terte persoane, iar cand se cearta cu terta persoana, se duc la cel vorbit de rau si ii spun, pt ca asta e singura lor realizare in viata, si bucurie, sa-i faci rau altuia.

Iar prostia crasa si neprofesionalismul, sub-mediocritatea existentiala nu pot fi de sine statatoare, ci cu o ingamfare tipic sudica,  o imagine despre sine total eronata mai de fiecare data.Fiecare tzatza si fiecare cocalar se considera a fi buricul pamantului, indiferent de varsta….cand, in fapt, fiecare in parte, sau luati chiar ca o masa compacta, sunt niste nimeni,iar singurul numitor comun o reprezinta lipsa creierului, a bunului simt si proasta crestere.Tipic sudica.


One thought on “rautate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s