Rromii nostri cei de toate zilele


Un festival de film din Bucureşti a fost pentru câteva clipe gazda unor scene de groază. Mai multe persoane necunoscute(niste ciori imputite) înarmate cu săbii şi bâte au băgat spaima în spectatori. Nu au rănit pe nimeni, dar au tăiat un cablu şi au oprit vizionarea filmului spune Antena3.

Pe ecranul amplasat în în Parcul Bazilescu rula filmul “Eu când vreau să fluier, fluier”. Nici nu începuse bine pelicula, că mai mulţi indivizi au venit cu bâte şi săbii peste spectatori.Acest lucru s-a intamplat sub pretextul ca actiunea filmului era despre ei.Actiunea filmului este despre viata in penitenciar si nu are Rromi(tigani) ca protagonisti.Nu mai discriminati Rromii, dati-le Zyklon-B, si totul va fi bine!:) Dupa ce ca nu sunt oameni mai au si inteligenta de ornitorinci retardati.

Stirea pe care as vrea sa o aud ar suna cam asa: un grup de Rromi (din Romania) au inspirat din greseala gaz emanat dintr-un recipient pe care s-a dovedit ca scria Zyklon-B, apoi si restul populatei de Rromi le-a urmat exemplul.Partea buna a celor petrecute este ca In Romania Nu mai exista discriminare rasiala indreptata impotriva Rromilor.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s