Viitorul sanitar al RomanieiNu mai este de mult un secret pentru multi ca studentii de la medicina, fie la stat sau la privat, au inclinatii spre partea umanista, cei mai multi dintre ei stand foarte prost cu partea reala.Cu alte cuvinte, nu prea “le are ei” cu matematica, astea…

De asemenea, un fapt si mai trist este ca in tara raman ca doctori care sa profeseze numai retardatii, in ultima perioada, cei cu adevarat valorosi sau macar seriosi optand pentru un salariu mai bun, in strainatate.
Nu stau sa povestesc prin extrapolare, si exemplificare, ca aici, cu crima de la timisoara, sau prin multe alte minunatii ale sistemului sanitar romanesc, insa faptul ca o studenta la medicina intr-o lucrare de proiect, in anul 2010, citeaza ca bibliografie FORUMURILE, mi se pare dovada suprema de cretinism si incompetenta.
Mai ales intr-o tema mediacala serioasa, cum ar fi Socul Anafilactic, ci nu un studiu psihologic despre comportamentul oamenilor pe forumuri medicale, sau nu.

Doamne ajuta, de parca nu erau destui idioti medici in tara noastra, generatia care vine ma face sa vreau sa ma sinucid decat sa ajung pe mana unor incompetenti sinistrii.
Viitorul suna mai mult decat…sumbru, macabru, si…fara speranta.


3 thoughts on “Viitorul sanitar al Romaniei

  1. IMI PLACE CUM A SCRIS….CARTE DE IMUNOLOGIE……NU MANUAL SAU CEVA DE GENUL……TIPUL/TIPA ESTE RETARDATA/RETARDAT???????????????

  2. lucrarea de licenta e bazata pe o bibliografie foarte stiintifica si cu multa credibilitate! In liceu trebuia deja sa stim cum se scrie o bibliografie. Oricum, am vazut profesori de lb si literatura romana ce nu sunt capabili sa foloseasca catalogul cartilor la biblioteca si se presupune ca au facultate de stiinte si litere unde au studiat biblioteconomia :)) deci nu doar la madeicina exista retardati, ei sunt peste tot :-j

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s