Salariul lui Dan Diaconescu


Dan Diaconescu, “boss-ul OTV” cum este supranumit de presa, a realizat o emisiune de destainuiri in data de 28 iunie 2010, care a culminat cu cifrele afaceri lui: Astfel, dupa spusele sale, televiziunea OTV are profit de 3 000 000 de euro pe luna(aproximativ 100 000 euro pe zi), din care 1 milion reprezinta cheltuieli, iar restul sunt reinvestiti tot in televiziune.
Totodata, pe langa salariul pe care il dadea lui Pepe(40.000eu/luna), DD a dezvalui si salariul sau, nu inainte de a se ingrijora ca mama sa sa nu se sperie in caz ca urmareste emisiunea: 100.000 de euro pe luna.

Dan Diaconescu vrea sa-si lanseze si candidatura pentru presedintia Romaniei, exprimandu-si dorinta de transparenta fata de poporul roman si fata de publicul sau.

Mai tarziu in emisiune, dupa orele 02:00, el a primit oameni simpli cu probleme grave sa-si spuna of-urile pe post.Ceea ce ma ingrozeste nu este penibilitatea emisiei de dupa 2 noaptea, ci faptul ca oamenii astia sunt foarte multi.Nu stau sa extrapolez de ce calitate erau respectivii(unii chiar oameni disperati, cu probleme grave), ci ma sperie faptul ca in Romania sunt foarte multi oameni de genul.

Pana una alta Dan Diaconescu merita apreciat pentru modul in care si-a cladit avere, si pentru faptul ca o reinvesteste tot in tara.Un simplu jurnalist de la tele 7 abc, absolvent al UPB bucuresti, facultatea de Mecanica, provenit dintr-o familie modesta din Caracal( cu Wc in curte), care nu numai ca a deschis o televiziune proprie(indiferent de calitatea programelor sale), dar a reusit sa faca si un brand din aceasta si din Dan Diaconescu Direct.
—-
Iata ce a facut inainte de OTV acest personaj carismatic, care stie unde sa atinga si cand sa pluseze.Pacat insa de tabloidizarea si imbecilizarea Romaniei.

# 1990—1992, şef secţie „Curierul Naţional”
# 1992—1995, director general „Jurnalul Naţional”
# 1995—prezent, director cotidianul „Oglinda”
# 1998—2000, director „Cotidianul”
# 1997—1998, realizator TV „Supernova”
# 1998—2000, realizator Tele 7 abc


One thought on “Salariul lui Dan Diaconescu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s